Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов прогнозира на брифинг във Варна,

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов прогнозира на брифинг във Варна,
Коментари Харесай

Няма да бъде съставено правителство, прогнозира Костадин Косадинов

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов предвижда на брифинг във Варна, че няма да бъде формирано държавно управление, тъй като това би довело до тежки електорални последствия за партиите -участничк, съобщи БНР.

" Дори ГЕРБ няма да бъде пощадена, тъй като, повярвайте ми, колкото и да е следен вотът в тази партия, въпреки всичко има част от хората, които не желаят взаимоотношения с групировка като коалиция " Сорос – Донос ". В този съответен случай има 2 разновидността - или вършат едно групово огромно политическо самоубийство, което е невиждано в най-новата ни история, или отиваме на нови избори ".

Костадинов повтори, че със заложения от служебното държавно управление бюджетен недостиг България няма да бъде призната в еврозоната.

" С този недостиг би трябвало да забравим за каквото и да било влизане в еврозоната за идващите няколко десетилетия. Това са екзотични, нездравословни хрумвания и най-важното - опити на фона на доста тежкото положение на обществените финанси в страната ".

Костадинов дефинира ръководството на Варна като пагубно и упрекна за това кмета Иван Портних, който, по думите му,  се пробва да трансферира отговорността за това на отстранения от служба основен проектант Виктор Бузев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР