Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов отговори на председателя на Народното

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов отговори на председателя на Народното
Коментари Харесай

Костадин Костадинов за ковид теста на Минчев: Въпросите станаха още повече

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов отговори на ръководителя на Народното събрание, откакто Никола Минчев си разгласява позитивния тест за ковид в обществената мрежа. По думите на Костадинов въпросите са станали още повече, първо тъй като не се вижда никакво име, както и има чудноват час в горния ъгъл на оповестения резултат, който демонстрира 9:57 сутринта, което е преди провеждането на КСНС при Румен Радев.

Ето какво написа Костадинов:

Поисках от ръководителя на Народното събрание да даде обществено своя позитивен тест за съществуване на ковид-19. Днес той най-сетне е благоволил да го направи. Това е фотографията от неговия персонален профил. Две неща обаче са притеснителни:

1. Никъде не се вижда името на индивида, комуто е юридически този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на изработката на теста, то той демонстрира 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, схванал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и по-късно е отишъл на КСНС знаейки какво ще последва.

За мен въпросите след показаният от Минчев текст станаха още повече. За съпоставяне демонстрирам моя тест от през вчерашния ден, с цел да стане ясно по какъв начин наподобява един същински лабораторен документ. Когато моят домакински арест, наименуван карантина, свърши, ще му задам тези въпроси персонално и обществено. Надявам се тогава да изясним всички неясноти.

А другояче да е жив и здрав индивида, както и околните му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и в този момент е по този начин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР