Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обвърза ареста на бившия премиер

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обвърза ареста на бившия премиер
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Доколкото виждам не става въпрос за нови сигнали срещу Борисов

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обвърза ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов с идното посещаване на американския министър на защитата Лойд Остин.

„ Очаква се да се упорства от България и да се желае в съвсем безусловен звук да се даде въоръжение на Украйна. Аз доколкото виждам не става въпрос за някакви качествено нови сигнали, за които Борисов да е арестуван. Това, за което се приказва са неща, за които и вие говорите от години насам ", разяснява Костадинов.
Според Костадинов не трябва да се впечатляваме чак толкоз доста от това, че е задържан някогашен министър-председател, тъй като и той самият бил задържан преди две години.

" Срещу нас имаше, по време на митингите, които " Възраждане " организираше - специфична интервенция на ДАНС. Аз самият бях застрашен от прокуратурата с искане за затвор. Само че в съда всички тези политически стимулирани обвинявания отпаднаха. Така че в случай че Борисов е почтен, както твърди, не виждам никакъв проблем. Ще има правосъден развой и той ще потвърди невинността си. Другото, което ме тормози доста повече е, че България може да се окаже забъркана във боен спор ", съобщи водачът на " Възраждане ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР