Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов избухна във Фейсбук срещу радио

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов избухна във Фейсбук срещу радио
Коментари Харесай

Костадинов скочи срещу Свободна Европа: Искат да премахнат Аз съм българче от учебниците!

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов избухна във Facebook против радио " Свободна Европа ". Причината - публикация, озаглавена " Демографска рецесия? Мигрантска рецесия? До какво води страхът от загуба на еднаквост ", в която около другото написа, че децата на мигрантите не би трябвало да учат стихотворението " Аз съм българче " от Патриарха на българската литература Иван Вазов.

В публикацията безусловно написа:

" Интеграцията не може да се реализира без настройка за приемане на другия. А това е мъчно в страна, която приема като непознати даже личните си етнически малцинства.

За да е допустима интеграцията, доста сфери би трябвало да се трансформират, в това число просветителната система. Защото тя е скроена само по мярата на етническите българи.

Няма по какъв начин децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, в случай че са длъжни да учат „ Аз съм българче “, без на просветителната система да ѝ хрумва, че и те биха могли да научат българските деца на нещо и да обогатят живота им. "

Коментарът на Костадинов:

" Вижте тази фотография. Тя е от американската радиоточка " Свободна Европа ", благосъстоятелност на Съединени американски щати. Според нея стихотворенеието " Аз съм българче " би трябвало да се отстрани от учебниците, а българчетата би трябвало да почнат да се учат от децата на незаконните емигранти.

Трябва ли да ви изяснявам за следващ път, че Съединени американски щати желаят да унищожат България и българския народ? Единственото решение е ръководство на Възраждане, а първата стъпка е победа на евроизборите след пет месеца, на 9 юни.
Време е да освободим освен България, само че и Европа от токсичното американско ръководство! "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР