Лидерът на столичните социалисти Иван Таков се води за щастливо

...
Лидерът на столичните социалисти Иван Таков се води за щастливо
Коментари Харесай

Шокираща пикантерия!: Лидерът на БСП – София Иван Таков е женен за гаджето на брат си!!!

Лидерът на столичните социалисти Иван Таков се води за щастливо женен. От брака си той има момче и момиче близнаци.
Неговата брачна половинка Веселка е родом от Панагюрище. А Иван се среща с нея, откакто русокоската преди този момент е била гадже на негопвия брат Янчо Таков. Това описват близки до бившето номенклатурно семейство.

Дядото на Иван Таков, Пеко Таков, дълги години беше секретар на Държавния съвет на Народна Република България. Което пък го трансформира в една от най-тежките списъки от времето на комунистическия режим.

Неговият наследник Янчо Таков пък, който през днешния ден е към този момент на 76 години, прекара живота си в разкош и капризи. Той, да вземем за пример, е един от първите хора в София, които карат БМВ с атрактивен жълт цвят, до момента в който всички останали караха Москвич или Лада.

В професионалната си кариера Янчо Таков прекарва дълги години в Българска телевизия (БТ). Като там още веднъж се отдава най-вече на лек живот.

Сред “сексуалните му победи ” са един куп известни в предишното ТВ труженички. А в последна сметка, той даже подписва брак с фамозната родна певица Лили Иванова. Бракът сред Примата на българската сцена и Янчо обаче не продължава дълго, като единствено 2 години след сватбата те се развеждат.

Точно като татко си, Янчо Таков – младши дълго време се изживява за плейбой номер 1 на Републиката.

Нещо повече. Янчо Таков – младши за известно време даже се дами за дъщерята на Димитър Цонев, Деси Цонева. Но също като татко си, с Лили Иванова, бракът му не просъществува дълго време.

 

 Шокираща пикантерия!: Лидерът на Българска социалистическа партия - София Иван Таков е женен за гаджето на брат си!!! Снимка: Mediamall

Източници разкриват, че братът на Янчо Таков – младши, Иван Таков, който сега е водач на социалистите в столицата, е много по-сдържан с дамите от своя кръвен родственик. Но също като него се изживява за огромен сваляч. Клюкари настояват, че актуалната му брачна половинка Веселка, Иван Таков познава точно с помощта на своя брат Янчо. Оказва се, че 3 години по-възрастната от Иван, Веселка, първо е била гадже на Янчо. А след това пристава на столичния соцлидер. Впоследствие, очевидно по братска линия, Янчо се разделя с Веселка. Но пък брат му Иван обилно я прибира, като за признателност тя даже му ражда 2 деца.

 

 Шокираща пикантерия!: Лидерът на Българска социалистическа партия - София Иван Таков е женен за гаджето на брат си!!! Снимка: Mediamall

 

Днес Иван Таков може да бъде забелязан най-вече в компанията на мургавата синдикална хубавица Ваня Григорова.

Макар и досега известните им общи фотоси да са единствено по служебна линия, никой не знае какво тъкмо крие бъдещето за двамата политици.

 

Източник – Mediamall

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР