Лидерът на социалистите Корнелия Нинова е против замитането на нещата

...
Лидерът на социалистите Корнелия Нинова е против замитането на нещата
Коментари Харесай

БСП: Управлението е обречено, това е дъното

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова е срещу замитането на нещата под килима. Поне спрете да се биете, прикани тя. Днешните случки при патриотите били дъното на парламентаризма.

Власт и пари се сраснали в едно, по мнението й. Нямало антикорупционен орган, който да хване предприемач, който си е написал закони, по думите на водача на Българска социалистическа партия, заяви news.bg.

Промяна на модела, а не коригиране на неточности, предлага тя на болшинството. Може да се бием, само че сме същински, реагира Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация.

Вие през днешния ден се бихте кой защитил редови войник Киро и кой защитил редови войник Цеко, не се даде Корнелия Нинова.

Спас Гърневски от ГЕРБ уточни, че някои май повечко са пили и уточни къде е колата за спешна помощ към изтрезвителното.

Той допусна, че някои червени са прихванали от чумата в странджанско.

Депутатите подхванаха ветото на президента върху поправката Домусчиев. Не става въпрос за една обособена компания, сподели социалистът Румен Гечев. Щетите от скандалните ремонти в Закона за приватизацията щели да нанесат вреди от стотици милиони лв. на страната.

Тези шменти-капели, които се пробваха да създадат някои сътрудници, няма да минат, увери аленият народен представител. Изобщо тук не става дума за спасяването на редови войник Раян, става въпрос за спасяването на военачалник Борисов, по думите му.

Данаил Кирилов от ГЕРБ пък упрекна опозицията в лъжи. Но пък нямал задоволително време да ги опровергае. Патриотът Искрен Веселинов с вдъхновение слушал дебатите. Емил Димитров-Ревизоро се засегна от обидите към него, че е лобист. Не трябвало да се поставят прилагателни. Започнаха разногласия кой крив кой прав за противоречивата корекция.

Пешките умират поради офицерите, а кралица...царицата е парица, включи се аленият Крум Зарков.

Според Валери Жаблянов герберите били принудени да се завъртят, с цел да задържат властта. Управлението ви е обречено, счита аленият народен представител. Бойко Борисов се уплашил, съгласно него. Ситуацията е сатирична, посочи Жаблянов. Българският народ е омерзен от вашето държание, обърна се към болшинството той.

Къде беше вашата партия, когато се гласоподаваха тези текстове да кажете какъв брой нездравословни са тези текстовете, попита Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация. Угодничихте на олигархията, допусна той. Къде беше другарката Нинова?, продължи с въпросите патриотът.

Тома Биков пък откри дебата за забавен. Той допусна, че неофициалният водач на алените бил Румен Радев, тъй като до ветото му те мълчали.

Припомняме, измененията провокираха трус в ръководещата коалиция, като НФСБ упрекна ГЕРБ в налагане на икономическо болшинство и лобизъм. Тази заран президентът Румен Радев наложи несъгласие, а малко по-късно от Министерски съвет разпространиха и настояването на премиера.

Мотив за налагането на несъгласие от страна на президента Румен Радев е, че гласуваните разпореждания освен не пазят публичния интерес, само че и го повреждат. Възраженията на президента са против § 3 и § 4, които ще доведат до преразглеждане на към този момент подписани приватизационни контракти в ущърб на страната и обществото, показаха от прессекретариата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР