Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун постави на армията и

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун постави на армията и
Коментари Харесай

Ким Чен-ун нареди армията и военната индустрия да ускорят подготовката за война

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун сложи на армията и предприятията от военната промишленост, в това число тези, свързани с производството на нуклеарни оръжия, задачата да ускорят подготовката за война. Това сподели Ким Чен-ун на разширеното съвещание на IX пленум на Централния комитет на Корейската работническа партия от осмото привикване, оповестява.

 „ Другарят Ким Чен-ун разпореди бойни задания на Народната войска, военната промишленост, нуклеарните оръжия и гражданската защита за по-нататъшно ускорение на подготовката за война “, се споделя в изказване на Централната телеграфна организация.

Освен това Ким Чен-ун акцентира, че сходни ограничения би трябвало да бъдат подхванати във връзка със „ сериозната военно-политическа обстановка на Корейския полуостров, която ескалира до краен лимит заради невижданите интриги на Съединените щати и техните спътници “.

В КНДР се организира разширено съвещание на IX пленум на Централен комитет на ТПК от осмо привикване. В първия ден на него се обсъждаха главно вътрешни тематики, свързани с стопанската система, бюджета за идната година и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР