Лидерът на Републиканци за България се раздели с един от

...
Лидерът на Републиканци за България се раздели с един от
Коментари Харесай

Цветанов се раздели с часовника си заради бас

Лидерът на " Републиканци за България " се раздели с един от часовниците си. Наложи му се да го даде на водещия Любомир Огнянов поради бас, подписан сред двамата. Залогът е часовник, в случай че Цветанов не успее да вкара партията си в Народното събрание, а концепцията - че всякога, когато печелеше вота за ГЕРБ Бойко Борисов му подаряваше часовник.

Бившият втори в ГЕРБ твърди, че актуалната му групировка не е влезнала в Народното събрание поради " огромните операции ". " Основната причина " Републиканци за България " да не влезе в Народното събрание бяха огромните операции. Надявам се, че с новата ЦИК и машинното гласоподаване резултатите ще бъдат по-честни ".

Той не скри, че е сюрпризиран от късия живот на 45-ото Народно заседание и разяснява, че неговият край бил разследване от неналичието на отговорност и предпочитание да се осъществят персонални упоритости. За него главната задача на служебното правителство е да подсигурява прозрачността на изборите. То би трябвало да бъде назначено от президента Румен Радев.

45-ият парламент завърши работата си през вчерашния ден. Съставът му бе избран след изборите на 4 април. Нито една от политическите партии и обединения в него не образува държавно управление. Очаква се предварителните парламентарни избори да бъдат планувани за 11 юли с декрет на президента.

За Цветанов и след тях " не се обрисува " да има устойчиво държавно управление и огромно болшинство. Затова трябвало да има сплотяващи тематики.

" Републиканци за България " не са водили диалози за обединения - заявява Цветанов и добави, че гласоподавателите им желали групировката да е опция на настоящето ръководство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР