Лидерът на Продължаваме Промяната Асен Василев се срещна с жители

...
Лидерът на Продължаваме Промяната Асен Василев се срещна с жители
Коментари Харесай

Асен Василев в Кюстендил: Тази плодородна земя ще получи подкрепата, която заслужава

Лидерът на Продължаваме Промяната Асен Василев се срещна с поданици и посетители на Кюстендил.Заедно с лидера на листата за 10 МИР Георги Стамови претендентите за народни представители Любомир Терзийски, Вяра Тодева, Бояна Ризова и Кристиян Иванчов обсъждаха настоящи за района тематики.



„ Искам да поздравя кюстендилци, че не престават да обработват тази плодородна земя, макар проблемите и неналичието на поддръжка, която страната през миналитегодини не им оказваше.Тази година удвоихме средствата за земеделие, от следващата година в проекта за земеделие е заложено не 15%, което е минималното, а 60% съфинансиране.Това значи съвсем милиард повече на година за земеделие.Където страната стартира да влага в производството на плодове, зеленчуци, дребни стопанства, млекопроизводство, месопроизводство, всички браншове, които са трудоемки.Тази плодородна земя ще получи поддръжката, която заслужава, с цел да могат стопаните да се осъществят продукцията по допустимо най- положителния метод ”, съобщи Асен Василев.



Водачът на листата на Продължаваме Промяната за 10МИР Кюстендил Георги Стамов очерта целите в работата на екипа в Кюстендил.



„ Ние ще се борим за това, да се развива нашата област.Както знаете, в предходната предизборна акция дадох обещание да работя интензивно за построяването на Коридор № 8, което би довело доста до възстановяване изискванията на живот в региона.Коридор №8 е реалност.Жп коридорът е утвърден и има позволение за градеж, сухопътният кулоар е с подготвен абстрактен план.Това беше един от главните цели от нашата работа и си изпълнихме обещанията.

Друг значим приоритет за региона е Зелената договорка, от която знаете района е един от пострадалите.Ще насочим напъните си за облагородяване на района.Друг приоритет за нас е довършването на язовир Кюстендил, за което ще дадем всичко от себе си.Виждате, че все по- сериозен става казусът с водата в цялата страна и би трябвало да се приключи язовир Кюстендил, с цел да може града и близките села да са спокойни, че няма да останат без вода ”, безапелационен е Стамов.

Асен Василев разяснява и инфлацията в страната.



„ Инфлацията е проблем освен за България, само че за цяла Европа и Турция.Това, което ние започнахме да вършим е приходите на пенсионерите и работещите да се движат по- бързо от инфлацията.Това е едно трайно решение, тъй като няма по какъв начин България да е по- друга с това, което се случва по света.Но там където би трябвало да влагаме са нашите приходи и нашите хора, най- най-после да стартират да се развиват и да реализираме най- най-после това, което Европейски Съюз се надявахме да постигне- обществена страна, а не страна в която 1 % от популацията има доста високи приходи ”, съобщи още Василев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР