Лидерът на Презареди България и член на европейското ръководство на

...
Лидерът на Презареди България и член на европейското ръководство на
Коментари Харесай

Бареков кани Каракачанов и Симеонов в Кишинев, готов да им плати пътя с лични средства

Лидерът на „ Презареди България " и член на европейското управление на консерваторите /АКРЕ/ Николай Бареков е подготвен да заплати с персонални средства пътешестване на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов до Кишинев.

Целта е двамата като ръководители на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да вземат присъединяване в най-висшия конгрес на европейските консерватори, излиза наяве от известие на Бареков до медиите. 

С голяма паника следя всекидневните кавги в консервативно-патриотичната част на българското ръководство. Оказва се, че искайки да направя положително за консервативната концепция в България и в Европа, съм на път да разпадна цяло държавно управление на „ стабилността ", без даже да участвам на територията на България, а доста постоянно и на територията на европейския континент, написа Бареков. Той благодари на Сидеров и Атака, че откликнали на поканата му и " ще участват на форума на консерваторите в Кишинев, на който ще представим концепцията за основаване на огромен закостенял блок, който да поведе борбата против неолиберализма на идните европейски избори ".

Обръщам се и към сътрудниците ми от България с молбата да не изпитват ревнивост към моята позиция, носеща ми легитимация в Европа, тъй като ще положа нужните старания опитът, натрупат в най-висшите консервативни среди, да бъде предаден на моите политически наследници в България, дава обещание Николай Бареков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР