Лидерът на ПП обяви, че те работят за демократично, редовно

...
Лидерът на ПП обяви, че те работят за демократично, редовно
Коментари Харесай

Кирил Петков: Налице са атаки срещу парламентарната република, ние ще бъдем гарант

Лидерът на Политическа партия разгласи, че те работят за демократично, постоянно държавно управление, с цел да осуетят офанзивата против парламентаризма.

" В последните дни са налице офанзиви против парламентарната република. Цитирам " Възраждане " - " В момента, в който те излязат на трибуната, ние ще ги свалим, ще ги унищожим до крайник, ще организираме прелом ", съобщи Петков.

" Нека да е ясно - България е парламентарна република, европейска страна, демократична страна. Ние ще бъдем поръчител, че без значение от провокациите, тези аспекти на България ще останат. Ще работим през днешния ден за едно работещо, демократично, постоянно държавно управление ", добави съпредседателят на Политическа партия.

Веднага след него Божанков още веднъж прочете декларацията на ПГ на ПП-ДБ, откакто в залата нямаше опция да я довърши поради зародилото напрежение и физически конфликти с " Възраждане ".

" Те ме нападнаха, аз единствено се защитавах, това е истината ", сподели Божанков.

И повтори обвиняването, изказано в пленарната зала, че събитията от последните дни е част от " спретнат проект ", който се извършва от " Възраждане ", службите и президента Румен Радев.

" Възраждане " приказват за ненавист, разделяне, за изменничество. Ние приказваме за строителство, за другарство, за строеж, за обич. Когато човек няма координатна система и не осъзнава протичащото се, няма по-добър от този метод да определим е кой от вярната страна на историята. Това е лакмусът ", съобщи Манол Пейков от ПП-ДБ. И описа още веднъж, че единствено се е хвърлил да брани Божанков, който бил самичък на трибуната, обкръжен от " глутница ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР