Лидерът на ПП АБВ Румен Петков направи видео обръщение във

...
Лидерът на ПП АБВ Румен Петков направи видео обръщение във
Коментари Харесай

Румен Петков: ЕС, отвори си очите за шкафчето

Лидерът на Политическа партия АБВ Румен Петков направи видео послание във Facebook. Той прикани хората да участват на планувания протест-митинг от страна на АБВ против корупцията в ръководството.

" На 18 ноември пред Европейската комисия, елате да попитаме на всеослушание: Кой реши да създадем една тайфа милиардери? Кой реши да създадем една тайфа извънредно богати хора? Кой реши да не се съобрази с имунизациите, които ни се оферират? С броя, която би трябвало да използваме. И изобщо, кой взе тези безумни решения, с цел да му търсим отговорност, в случай че може? ", съобщи Румен Петков.

Протестът е под надпис: " Европейски Съюз, отвори си очите за шкафчето! " Това написаха от партията на страницата си във Facebook във връзка идното събитие:

" Скъпи другари, за разлика от останалите политически сили - НИЕ НЯМА ДА СПРЕМ да повдигаме тематиката за шкафчето и милионите с евра, даже това да ни коства неналичието на всякакво медийно внимание! Елате на следващия ден от 18 ч. пред офиса на Европейската комисия в България, с цел да напомним на стратегическите ни сътрудници за него и затворените очи на прокуратурата! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР