Лидерът на партия Воля в Народното събрание Веселин Марешки днес

...
Лидерът на партия Воля в Народното събрание Веселин Марешки днес
Коментари Харесай

Марешки щял да преиздава книгата на Антон Тодоров за Бойко и да я праща на прокурор

Лидерът на партия Воля в Народното събрание Веселин Марешки през днешния ден изненадващо излезе на трибуната и се захвана да чете цитати от книгата на настоящия народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров, който е издал книга против вожда на партията през 2013 г, със заглавие " Шайка ".

В книгата Тодоров упреква с тежки думи държавното управление на Борисов в корупция, само че това не му попречи да влезе в Народното събрание и да стане народен представител точно от групата на ГЕРБ, която той в този момент интензивно хвали. Това обаче явно избожда очите на Марешки, който не може да се помири и счита, че точно този народен представител издава какво е ръководството на настоящето държавно управление и без срам го назова " държавно управление на трите свине, тримата идиоти и тримата простаци ".

Марешки обаче сподели от трибуната, че в София имало единствено една книга на скандалния народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров и по тази причина желал неговата група Вола да я преиздаде. Защото, по думите ми, " в случай че написаното в нея е истина, то би трябвало да се проверява от прокуратурата ". 

Освен желанието да разобличи държавното управление, преиздавайки книгата против ГЕРБ от личния й народен представител, Веселин Марешки сподели, че е подготвен да напусне зам.-председателското място в Народното събрание, в случай че държавното управление усили пенсиите на българските пенсионери и разобличи картела на горивата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР