Лидерът на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Лидерът на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

ИТН атакува Асен Василев и Кирил Петков със стари компромати

Лидерът на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов и Йордан Цонев от Движение за права и свободи тиражираха в четвъртък едни и същи изказвания против служебния министър на финансите Асен Василев, датиращи от 2013 година И до момента в който Цонев се ограничи с къс коментар пред Нова тв, Тошко Йорданов от парламентарната естрада в опит да потвърди тезата си, че " Демократична България " желае да пробута " компрометирани " фигури в бъдещето държавно управление. Няколко часа по-късно сходен сюжет се повтори и с най-рейтинговия министър в служебното държавно управление - Кирил Петков. По време на чуването му за положението на Българската банка за развиване финансовият специалист на Има Такъв Народ Любомир Каримански атакува Петков поради възможен спор на ползи.

На 12 юли самият Слави Трифонов заяви, че Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков са били в предстоящ кабинет с мандата на Има Такъв Народ, само че те са отказали.

" Явно господин Христо Иванов и госпожа Мая Манолова не осъзнават, че с дейностите си карат Бойко Борисов да потрива предостатъчно ръце ", разгласи Тошко Йорданов.

Преди ден Иванов разгласи, че " Демократична България " би подкрепила министри в кабинета на Има Такъв Народ, които дават отговор на профила на Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков. " Изправи се БГ " добави имената на Атанас Пеканов, Янаки Стоилов и Бойко Рашков.

Движение за права и свободи съобщи, че няма да поддържа държавно управление, в случай че в него влязат служебни министри. Партията на Слави насочи офанзивата си против Асен Василев, с цел да покаже, че по-вероятно е да се случи това, което Движение за права и свободи желае.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР