Лидерът на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов

...
Лидерът на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов обвини в лъжа председателя на парламента

Лидерът на парламентарната група на „Има подобен народ“ Тошко Йорданов упрекна ръководителя на Народното събрание Никола Минчев в неистина. Повод за коментара му стана изявление на Минчев, че представители на политическата мощ не вървят на съдружните препоръки.

В началото на седмицата водачът на „Има подобен народ“ Станислав Трифонов разгласи във фейсбук, че „Продължаваме промяната“ пречи на договарянията за газа и пробва да прокарва несъгласувани политики за еврото, Украйна и Северна Македония.

Това провокира отговор на Минчев, който през вчерашния ден в Народното събрание съобщи, че „ако някой не идва на съдружни препоръки, това са най-често от „Има подобен народ“, Слави Трифонов надлежно не е идвал“.

„Отидете при Никола Минчев и го питайте на кой съдружен съвет не е имало представител на „Има подобен народ“. Той излъга. Минчев е бил единствено на един съдружен съвет отвън Народното събрание. Интересно ми е на база каква информация споделя това. Винаги е имало представители на партията ни в тези съвети“, посочи Йорданов.

По думите му разискването на антикризисните ограничения против инфлацията е единствено един от многото случаи, в който няма връзка сред съдружните сътрудници. „Хората може да са в една стая и да си приказват, само че да не се чуват“, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР