Лидерът на НДСВ и депутат Валери Симеонов е научил от

...
Лидерът на НДСВ и депутат Валери Симеонов е научил от
Коментари Харесай

Според Симеонов проверката срещу него ще удари на камък, той готви нови разкрития

Лидерът на Национална движение „Симеон Втори" и народен представител Валери Симеонов е научил от медиите за предоставената от прокуратурата инспекция на парцели, свързани с него и неговата телевизия " Скат ". Пред Би Ти Ви той съобщи, че парцелите са фирмени, а не персонални, че са проверявани неведнъж и от Националната организация за приходите, и от прокуратурата и идната инспекция (възложена на антикорупционната комисия) ще удари на камък.

" Това са клюки и неистини, които вървят от десетина години и съм поосъдил няколко клеветника и един вестник. Прокуратурата има право да ревизира, само че ще удари на камък ", сподели Симеонов.

Запитан, дали допуска, че импортираният против него сигнал, чието авторство прокуратурата не оповестява, е отговор на сигнала на НФСБ за парцели на министъра на туризма Николина Ангелкова, Симеонов отговори, че това е " теоретично допустимо ". " Естествено, че имам съмнения, само че нямам доказателства, само че е допустимо тази клюка поредна да бъде от някой, обиден от мои изказвания ", сподели водачът на НФСБ и добави: " На същия този човек мога да му кажа, че ще има спомагателни разкрития доста забавни на следващия ден ".

В отговор на въпрос дали ще подаде оставка, Симеонов отговори, че не вижда съображение подобен въпрос да му бъде заложен. Запитан какви парцели персонално има, отговори за два наследствени парцела на село от родителите и половин апартамент в бургаския квартал " Меден рудник ". " Богат съм, само че си отправям парите за доста по-полезни работи ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР