Лидерът на Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа

...
Лидерът на Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС
Мустафа
Коментари Харесай

От ДПС също се срещнаха със Зеленски

Лидерът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, националният представител, зам.-председателят на 49-ото Народно събрание Филиз Хюсменова и зам.-председателят на Движението Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на се срещнаха с президента на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, който е на посещаване в България.

Ние бяхме първата политическа партия, която осъди военната експанзия на Русия в Украйна и която още в първите часове на 24 февруари 2022 година инициира приемането на специфична декларация на българския парламент в поддръжка на Украйна, съобщи Карадайъ. Сега, когато целият либерален свят е съпричастен с Украйна, е доста елементарно да трупаш политически активи с поддръжката си. Но в оня миг преди съвсем година и половина имаше доста колебаещите се политици и някои от тях избират да не си го спомнят през днешния ден, продължи водачът на. 

За разлика от тях е поредна, най-последователната партия. Винаги в сложни моменти Движението показва вярната посока за развиване, сподели. 



Така беше и преди 33 години, когато създателят на и сегашен почетен ръководител доктор Ахмед Доган съобщи от трибуната на Народно събрание, че пътят на България е участието в Европейския съюз и НАТО, добави още Карадайъ. 



Лидерът на пожела на Зеленски в най-скоро време Украйна да стане член на НАТО и Европейския съюз и напомни, че е измежду основателите и вносителите на днешната декларация на Народното събрание за поддръжка на влизането на Украйна в НАТО. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР