Лидерът на лейбъристите казва още, че разговорите са били детайлни

...
Лидерът на лейбъристите казва още, че разговорите са били детайлни
Коментари Харесай

От Последните Минути: Тотален Крах На Брекзит! Ето Какво Значи Това За Българите На Острова!

Лидерът на лейбъристите споделя още, че диалозите са били „ детайлни ” и „ градивни ”, само че имало области, в които не се стигнало до консенсус и двамата политици не съумели да затворят " голямата политическа бездна " между тях. Корбин прибавя, че нерядко предложенията на договарящия екип на Мей били обществено оспорвани от членове на кабинета. От " Даунинг стрийт " 10 към момента не са коментирали писмото на Корбин, предава БГНЕС.

Вчера вечерта английският министър председател заяви, че ще сформира график за избиране на неин правоприемник. Графикът с всички процедури ще бъде разгласен след четвъртия избор за договорката на Мей в Народното събрание при започване на юни.

По-рано тя даде обещание, че в случай че договорката още веднъж бъде отхвърлена, ще се отдръпна от поста си. Според авторитетния лейбъристки народен представител Хилари Бен, при неуспех на договарянията сред държавното управление и опозицията, е евентуално да се стигне до нов референдум за участието на страната в Европейски Съюз. „ Има единствено два вероятни изхода от рецесията към Брекзит: или Народното събрание ще одобри съглашение за излизането от Европейски Съюз, или ще би трябвало още веднъж да се обърнем към английския народ и да го помолим да направи избор. И аз мисля, че вероятността за утвърдителен референдум става по-близка, макар че за това към момента няма болшинство в Народното събрание “, сподели Бен. Генералният шеф на Конфедерацията на английската промишленост Каралайн Феърбеърн окачестви като „ безусловно злополучие за бизнеса “ продължаващия политически безпорядък към Брекзит. Новината, че договарянията ще приключат без съглашение, не е изненадваща, като се има поради вековната омраза сред двете съществени политически партии.

И консерваторите, и лейбъристите са съгласни, че би трябвало да бъде открит общ път за излизане от рецесията, само че възможна договорка, която не се утвърждава от доста депутати, би довела до разединение и на двете партии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР