Лидерът на Левски - Роман Прохазка получи приза за Играч

...
Лидерът на Левски - Роман Прохазка получи приза за Играч
Коментари Харесай

Роман Прохазка: Този Левски може да стигне далеч в евротурнирите

Лидерът на Левски - Роман Прохазка получи наградата за " Играч на кръга " в обичайна анкета на Пресклуб " България ".

Напълно разумно, фокусът на неговото изявление бе обвързван напълно с идния край за Купата против Славия. Словакът прикани своите съотборници за цялостна централизация, уточнявайки че в сходен жанр срещи няма блестящо изразен любимец.

Според него възходът в играта на Левски се дължи от промяната на тактиката. Универсалният играч също по този начин е изпълнен с оптимизъм, че с актуалните футболисти, вековниците могат да създадат възторг в европейските клубни шампионати.

 21 000 левскари към този момент купиха билетите си за финала
21 000 левскари към този момент купиха билетите си за финала

" Феновете на Славия са свободни да се снабдят с желаните от тях пропуски "

" Настроението в тима е съвършено. Радваме се на последните победи и по тази причина, че сме на край. Една от най-важните промени, които настъпиха в тима е, че сменихме схемата на игра . Според мен поради нея подобрихме играта много. Влязохме във форма. Повечето футболисти към този момент се намират в добра форма и това оказва помощ ", съобщи Прохазка.

" Вече имам два изгубени финала за Купа (б.р. против Черно море през 2015 година, а преди този момент с тима на Спартак Търнава в Словакия през 2010 година) и нека да не стане трети . Казах на футболистите, че още нищо не сме спечелили, имаме край и по никакъв начин няма да ни е елементарно. С който и да играеш край, няма любимец и не се знае какво ще стане. Трябва да дадем всичко от себе си във финала и се надявам, че ще спечелим. Няма значение кой е любимец или кой има по-добри футболисти . Сигурен съм, че атмосферата ще бъде невероятна . Ще играем за почитателите, не можем да ги разочароваме ", сподели Прохазка.

 Звездите на Левски не взели награди за елиминирането на ЦСКА
Звездите на Левски не взели награди за елиминирането на ЦСКА

" Финалът е значим за целия клуб и не е място в него да се приказва за пари "

" Няма смисъл да мислим за предишното. Загубихме доста точки. Всичко към този момент свърши , концентрираме се единствено върху мачовете, които ни остават ", добави той.

" Имаме доста добър тим, най-малко съгласно мен. Много класни футболисти. Ако се резервира този тим, имаме огромни шансове в евротурнирните . Това, че играем край след 10 дни не значи, че няма да играем в петък. Знам, че мачът с Ботев е доста значим и това е мотив да го спечелим. Концентрирани сме се напълно върху мача с Ботев. Ако треньорът реши да промени състава, в него ще влязат още веднъж класни футболисти ", съобщи още футболистът на " сините ".

" Щом сме покрай спечелването на купа, би трябвало да сме удовлетворени от работата на Делио Роси . Надявам се, че Левски ще бъде още по-добър през идващия сезон. Това всичко обаче се отнася към бъдещето. Концентрираме се към оставащите ни мачове. Ще забележим какво ще стане идващия сезон ", сподели Прохазка.

 За едни 20 дни разлика в Левски
За едни 20 дни разлика в Левски

Три хубави вести белязаха футболния катарзис на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР