Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във
Коментари Харесай

Общинските съветници от ИТН няма да гласуват за Цветомир Петров, предложен за шеф на СОС

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява на страницата си във Facebook рецесията с избор на ръководител на Столичния общински съвет. Повод за коментара си той взе от обещано по-рано през днешния ден изявление по Българска национална телевизия от общинския консултант от Българска социалистическа партия Ваня Григорова. Ето и какво написа Трифонов:

Гледах изявление на Ваня Григорова по малкия екран и разбрах, че тя знае по какъв начин ще гласоподават общинските съветници на Столична община за избор на ръководител в четвъртък. Според нея, всички общински съветници ще гласоподават за Цветомир Петров, общински консултант от " Продължаваме промяната ”. Само че, това не е тъкмо по този начин. Общинските съветници от " ИТН ” ще гласоподават за Пламен Данаилов, нашият представител в Общинския съвет. Както вършиха 7 пъти до в този момент. Така че, в това " всички ”, за което приказва Ваня Григорова, не се включват нашите общински съветници.
А какви сглобки и сделки вършат останалите, е работа на ГЕРБ и ППДБ. Те имат опит в народен аспект. Крайно време беше да се съберат. На младоженците - честито!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР