Лидерът на Има такъв народ Станислав Трифонов заяви категорично, че

...
Лидерът на Има такъв народ Станислав Трифонов заяви категорично, че
Коментари Харесай

Слави Трифонов разкри ще подкрепи ли правителството на БСП

Лидерът на " ИТН " Станислав Трифонов съобщи изрично, че партията му няма да поддържа държавно управление, образувано с мандата на Българска социалистическа партия. Той споделя това в първото си телевизионно изявление като политик, което избере да даде пред Българска национална телевизия. Това стана ясно от анонса по време на новините, а цялото изявление ще бъде излъчено в 20,30 часа.

На въпрос въобще ли няма да вземат участие в диалозите с левицата, на които Корнелия Нинова публично ги предложения, той отговори:

" Възпитанието изисква да се отиде на среща, само че повода да не подкрепим Българска социалистическа партия е, че първо имаме доста огромни разлики. Чисто като политически обединения - Българска социалистическа партия е лява партия, Българска социалистическа партия за нас е партия от статуквото. Българска социалистическа партия не ни поддържа, когато имахме опцията да съставим държавно управление. Нинова излезе с бюрото и разгласи, че няма да ни поддържат. Като в любовта - и ти подкрепяш, и теб те поддържат ".

Трифонов съобщи още, че в случай че се стигне до предварителни парламентарни избори, е по-добре те да се проведат дружно с президентските.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР