Лидерът на Има такъв народ“ сподели в профила си във

...
Лидерът на Има такъв народ“ сподели в профила си във
Коментари Харесай

Слави показа какво се случва пред „Ал. Невски“ и избесня: Това е в чест на новия кмет!

Лидерът на „ ИТН “ показа в профила си във Facebook скандална фотография, направена през днешния ден пред храм-паметника “Александър Невски ”. 

„ Това е специфична техника, полагане на маркировка върху тиня. Нововъведение, за пръв път в България и света. Маркировка върху тиня.

Това е в чест на новия кмет, тъй като е от смяната. А, смяната е такава! Вече не нанасяме маркировката върху асфалта, а върху калта “, написа той.

„ Честито, господин Терзиев! Добре пристигнал в нашия град! Ще го оправиш толкоз, колкото смяната оправиха България “, прибавя Трифонов.

Публикуваме цялостния текст на коментара му без редакторска интервенция:

Това, което виждате на фотографията е снимано през днешния ден, сутринта в 11:50 ч. пред храм-паметника “Александър Невски ” в София. Това е специфична техника, полагане на маркировка върху тиня. Нововъведение, за пръв път в България и света. Маркировка, не върху асфалт, върху павета или върху някакъв корав материал. Маркировка върху тиня. Тоест, в София като завали дъжд и маркировката изчезва.

Това е в чест на новия кмет, тъй като е от смяната. А, смяната е такава! Вече не нанасяме маркировката върху асфалта, а върху калта. Честито, господин Терзиев! Добре пристигнал в нашия град! Ще го оправиш толкоз, колкото смяната оправиха България. Всъщност, не знам по какъв начин е в другите градове, уповавам се, маркировката при вас да няма нищо общо със София.

Всичко е шантаво в тая страна, даже и маркировката.

Реакцията на новоизбраният столичен градоначалник не закъсня. В профила си в обществената мрежа Васил Терзиев заяви, че след сигнал за некачествено полагане на маркировка на площад “Св. Александър Невски ” е инспектирал региона и на място се е срещнал с изпълнителния шеф на “Трейс Груп Холд ” АД и с ръководителя на обект ЦГЧ-Зона 4.

„ На място открих, че маркировката е положена върху кални и прашни сектори и както виждате от фотосите, може да бъде изтрита с едно придвижване. От компанията ме увериха, че поемат ангажимент да отстранят и поправят забележките “, написа той.

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР