Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов направи сравнение във

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов направи сравнение във
Коментари Харесай

Угандийците гледат нагоре към Космоса, а ние, българите, гледаме горили

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов направи съпоставяне във фейсбук сред българския и угандийския народ, откакто прочете публикация по какъв начин Уганда ще печата човешки тъкани в космоса. Припомня по какъв начин са го взели на майтап, когато преди година предложил да мислим за изпращане на наш съотечественик космонавт дружно с македонски. Изводът на шоумена е, че угандийците гледат нагоре, а ние, българите, гледаме горили. И приключва: " Човек е толкоз огромен, колкото огромни са фантазиите му ".

Ето и целия му пост:

" Днес прочетох в интернет една публикация, в която се споделя: Уганда ще печата човешки тъкани в космоса. От публикацията излиза наяве, че Уганда ще изпрати спътник в космоса, тъй като съгласно угандийските учени биопринтирането на човешки органи се получава мъчно в земни условия.

Добре. Я да забележим какво знаем ние за Уганда от обща просвета. Аз знам, че това е страна в Източна Африка. Там има най-вече горили. Ходи се на сафари. Лъвове, жирафи, крокодили. Общо взето африканска работа. Само дето народа на Уганда гледа в Космоса, вместо да си гледа горилите.

Когато Има Такъв Народ завоюва изборите, аз предложих да обновим галактическите фантазии на българите и да изпратим български и македонски космонавт в космоса, тъй като мислех, не, бях уверен, че такава фантазия ще донесе горделивост и самочувствие на всеки българин.

Само дето, за моя изненада, това донесе главно смешки и насмешки и то освен от страна на троловете в интернет, а и от страна на обществени персони, които аз персонално мислех за малко по-интелигентни. Така е. Угандийците вместо да си гледат горилите, гледат в космоса, а ние, вместо да гледаме в космоса, гледаме горили. Колко е мъдра тая мисъл, че човек е толкоз огромен, колкото са му огромни фантазиите. "

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР