Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа нов пост

...
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа нов пост
Коментари Харесай

Слави Трифонов изтегля кандидатурата на Николай Василев за премиер, ще предложи ново име

Лидерът на "Има подобен народ " Слави Трифонов написа нов пост във връзка предлагането за кабинет от партията му. Той разгласи, че ще изтегли предлагането за министър-председател и ще уточни ново име. Ето какво написа той в персоналния си фейсбук профил:
"В деня след изборите аз предложих проектокабинет, формиран единствено от високообразовани експерти и с ясни цели. За министър-председател предложих икономиста Николай Василев, човек с опит в политиката, в държавната администрация и в действителния бизнес.
Само за три дни върху него се изля голяма мръсотия. Оказа се, че няма никакво значение какъв брой са образовани кандидат-министрите, какъв брой положителни експерти са, какъв брой ясни цели има пред тях. Оказа се, че това не е значимо за тези медии и политици, които нарочиха Николай Василев за проводник на Движение за права и свободи, изказване, което няма нищо общо с истината.
Въпреки това, аз разбирам, че страната няма потребност от неустойчивост и нови избори. За мен не е толкоз значимо какви неистини изрекоха част от партиите, които не са от статуквото. За мен е доста по-важно да се „ изчегърта “ моделът ГЕРБ от публичния и политически живот на страната.
Защото това е главният зложелател на държавността и демокрацията. Аз го разбирам, за разлика от някои други. Затова взех решение да отдръпва кандидатурата на един заслужен човек като Николай Василев, тъй като никой не е по-голям от проблемите пред нас като общество. Ние, като партия спечелила миналите избори, ще предложим напълно скоро нов министър-председател с ревизиран състав на Министерски съвет.
И тъй като имам вяра, че всичко би трябвало да се случва обществено пред вашите очи, на следващия ден в Българска телеграфна агенция, тъкмо в 13 часа, част от политическото управление на „ ИТН “, дружно с господин Николай Василев, ще дадат конференция, на която ще отговорят на всички въпроси на всички публицисти.
Силата е в истината. ", написа Трифонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР