Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира във фейсбук

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира във фейсбук
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Днешният парламент е голям майтап. Сбърках, не е майтап – трагедия е

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов разяснява във фейсбук бурната полемика на първото съвещание на 48-ия парламент. „ Днешният Парламент е огромен подбив. Сбърках, не е подбив – покруса е “, съобщи Трифонов в обществената мрежа.

 

„ По отношение на това, което се случва в Парламента мога да бъда доста подигравателен. Но няма. Защото е тъжно и допускам, че всички ще се съгласите с това “, съобщи още водачът на Има Такъв Народ. „ Българският Парламент е подобен, тъй като ние сме такива, е заключението на Трифонов.

 

„ Блазня се и да кажа, че и в този момент съм отговорен за това, че те не могат да си изберат ръководител, но тоя път обективно няма по какъв начин. Просто „ ИТН “ не е член на настоящия Парламент “, написа Трифонов, като припомня евентуално за обвиняванията към него, че е провалил два Народното събрание. 

 

„ Затова моралът е толкоз значим. За всички. И главно за политиците. Защото политиците носят повече отговорности от нас. Заради решенията, които взимат, законите, които вършат и фактът, че ръководят страната. Затова, в случай че желаеме де се оглеждаме в това огледало “Парламента ” и да ни харесва това, което виждаме, безапелационно би трябвало доста деликатно да избираме. И идващия път, и по принцип “, акцентира още Трифонов.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР