Лидерът на Хонконг обвини САЩ, че прилагат двойни стандарти по

...
Лидерът на Хонконг обвини САЩ, че прилагат двойни стандарти по
Коментари Харесай

Лидерът на Хонконг обвини САЩ в двойни стандарти

Лидерът на Хонконг упрекна Съединени американски щати, че ползват " двойни стандарти " във връзка с митингите с принуждение. Кари Лам предизвести, че с проектите си да наложи търговски ограничавания на финансовия център Вашингтон " единствено ще си навреди " , осведоми Агенция Франс Прес.
 Съединени американски щати обмислят приемането на поданици на Хонконг
Съединени американски щати обмислят приемането на поданици на Хонконг

Заради китайското законодателство

Полуавтономният град е разтресен от всеобщи и постоянно съпроводени с принуждение продемократични митинги през последната година, като полицията е задържала повече от 9000 души.

Вашингтон подлага на критика дейностите на управляващите в Хонконг против протестиращите. Миналата седмица президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се закани да анулира специфичния търговски статут, откакто Пекин разгласи проекти за налагане на закон за националната сигурност във финансовия град.

Днес Кари Лам предизвести, че с този ход Съединени американски щати ще се самонаранят . Тя нападна американската администрация за упражняваното принуждение върху протестиращите против расизма.
 Съединени американски щати разпродават парцели в Хонконг
Съединени американски щати разпродават парцели в Хонконг

Решението е на Държавния департамент

През последните седмици доста ясно виждаме двойните стандарти . Знаете, че има вълнения в Съединени американски щати и ние виждаме по какъв начин локалните управляващи реагират. И ние в Хонконг имахме сходни безредици, видяхме каква позиция заеха , разяснява Лам.

Представители на Китай и Хонконг се възползват от хаоса в Съединени американски щати, с цел да оправдаят ограниченията против продемократичните митинги и проектите за въвеждане на закон за националната сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР