Лидерът на групата Вагнер“ Евгений Пригожин е поддържал таен харем

...
Лидерът на групата Вагнер“ Евгений Пригожин е поддържал таен харем
Коментари Харесай

Содом и Гомор! Шефът на ЧВК Вагнер държал таен харем с девици в Санкт Петербург

Лидерът на групата „ Вагнер “ Евгений Пригожин е поддържал скришен харем в Санкт Петербург преди опита си за въоръжен протест против режима на Владимир Путин.

„ Босът на наемниците харесва по-младите девойки, само че също по този начин има ексцентрична фикс идея да обменя телесни течности с девици “, съгласно самостоятелния съветски уебсайт The Insider.

Жена, която " продаде девствеността си на милиардера Пригожин, когато беше на 18 " - и в този момент съжалява за решението, сподели, че босът на частната войска " Вагнер " има вяра, че сексът с сътрудници за първи път удължава младостта му.

Зловещите разкрития идват единствено един месец откакто шефът на частната войска поведе група от свои наемници против съветското министерство на защитата и армията. Опитът за протест обаче беше сподавен доста бързо и от този момент „ Вагнер “ се подвизават в Беларус.

„ Преди прогонването му в Беларус, Пригожин държеше ротационен харем от доста млади девойки в стаи чартърен в хотел Solo Sokos в Санкт Петербург “, твърди The Insider. Представител на синдиката на „ половите служащи “ сподели пред медията, че „ той е правил секс без презерватив “, тъй като „ има вяра, че по този начин обменя сила, течности и като че ли получава заряд от жизнеспособност от тях “, споделиха те. Жена, наречена единствено Маша, сподели, че е изгубила девствеността си с шефа на „ Вагнер “ през 2019 година, когато е била на 18 години.„ Бях в дълбока меланхолия и трябваше да отида в болничното заведение. По това време срещнах друго момиче на моята възраст и тя беше изгонена от вкъщи си и в действителност се нуждаеше от пари. Тя ме попита дали желая да продам девствеността си за 40 000 рубли (около 785 лева, бел. Ред.) “, сподели тя.

Друга жена пък твърди, че е била принудена да отиде на доктор, който да потвърди девствеността й преди да си легне с Пригожин. Собствеността на клиниката, която е направила хипотетичния обзор, се свързва с по-голямата щерка на Путин Мария Воронцов, за която е известно, че лекува ВИП персони, в това число Пригожин.

Евгени Пригожин първо се прочу в Русия като готвача на Путин, защото организираше банкети в Кремъл. По-късно, откакто забогатява, основава частната войска „ Вагнер “ дружно с някогашния съветски боен Дмитрий Уткин, припомня " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР