Лидерът на групата, поела отговорност за смъртта на Даря Дугина,

...
Лидерът на групата, поела отговорност за смъртта на Даря Дугина,
Коментари Харесай

Мозъкът зад убийството на Дугина: Путин ще бъде свален от не...

Лидерът на групата, поела отговорност за гибелта на Даря Дугина, предвижда, че краят на ръководството на съветския президент Владимир Путин ще настъпи " безшумно и ужасно ". Естествено, още никой не знае кой тъкмо умъртви дъщерята на доближения до Путин пълководец.

Лидерът на Националната републиканска войска (НРА), разпознат единствено като " Александър ", съобщи пред в. " Киев пост " в изявление, оповестено в четвъртък, че Путин ще бъде свален от власт " незабавно щом стане неуместен за елита ".

" Може би, той ще прекара три дни в лежане в кабинета си, както един от неговите прародители. Но е доста допустимо да загуби главата си в подмяна на облекчение на глобите ", споделя Александър.

" С други думи, старецът ще се трансформира в обвинен и ще бъде упрекнат за всичко, което се е случило. Е, той сигурно заслужава това. Обаче и неговите доближени няма да могат да се измъкнат от отговорност. Ние сме отбелязали всяка тяхна стъпка ".

Антипутинската група беше незнайна преди 29-годишната Дугина да загине на 20 август при детонация на бомба, сложена в автомобила ѝ.

Дугина е щерка на Александър Дугин - политически мъдрец и коментатор, прочут с популяризирането на съветската агитация и апетитен за проектант на продължаващата съветска инвазия в Украйна. Понякога Дугин е именуван " мозъкът на Путин " и " Распутин на Путин ".

След гибелта на Дугина някогашният член на Думата Иля Пономарьов съобщи, че с него се е свързала НРА, която сякаш го е упълномощила да разгласява техния " манифест ". В " манифеста " на НРА се споделя, че групата е срещу руско-украинската война и предизвестява, че съветските публични лица, които не подадат оставка, ще бъдат " унищожени ". Според Пономарьов и Дугин, и Дугина са били цели на детонацията в автомобила.

Но съветската Федерална работа за сигурност (ФСБ) уточни други обвинени, които съгласно тях стоят зад нападението. Миналата седмица съветските държавни медии оповестиха, че ФСБ е обвинила тайните служби на Украйна и украинска гражданка в скрит план за гибелта на Дугина.

ФСБ твърди, че украинката е пътувала до Москва през юли, с цел да се приготви за убийството, а по-късно е избягала в Естония. Украйна изрично отхвърля да е забъркана в гибелта на Дугина.

В понеделник ФСБ упрекна различен украински жител, че е забъркан с детонацията. Твърди се, че украинецът Богдан Циганенко е оказал помощ на обвинената жена, като ѝ е дал подправена персонална карта и подправени регистрационни номера и ѝ е оказал помощ да сглоби бомбата.

В изявление за Kyiv Post Александър удостовери, че целите са били Дугина и татко ѝ. Той съобщи, че въпреки НРА да не има вяра, че сега е допустимо да има принудително събаряне на съветското държавно управление, разединение измежду съветския хайлайф може да стартира да разрушава режима на Путин от вътрешната страна.

" А ние, НРА, ще го създадем изпод ", добави Александър.

Има няколко непотвърдени индикации, че Путин губи доверието на някои съветски елити. През май самостоятелна съветска осведомителна организация заяви, че от ден на ден елити, в това число някои, които поддържат нашествието в Украйна, са недоволни от него.

През март украинското разузнаване изнесе данни, че съветските елити възнамеряват да смъкват Путин от власт и към този момент имат поради негов правоприемник. Newsweek не можа да удостовери без значение тези известия, а след публикуването на информацията от украинското разузнаване минаха няколко месеца без известни антипутински протести измежду съветските олигарси
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР