Лидерът на германската консервативна опозиция Фридрих Мерц казва, че интервенция

...
Лидерът на германската консервативна опозиция Фридрих Мерц казва, че интервенция
Коментари Харесай

Наследникът на Меркел: Интервенция на НАТО в Украйна е възможна

Лидерът на немската консервативна съпротива Фридрих Мерц споделя, че намеса на НАТО в Украйна може да стане допустима, в случай че Русия прави офанзиви против атомни електроцентрали, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Може да възникне обстановка, при която НАТО би трябвало да вземе решение за прекъсване на Путин ", сподели през днешния ден водачът на блока сред Християндемократическия съюз и Християнсоциалния съюз (ХДС-ХСС) Мерц пред немското радио Ен Де Ер инфо, въпреки че означи, че сходна намеса към този момент е далечна вероятност.

Мерц сподели, че в случай че бъдат атакувани атомни електроцентрали, " в случай че допустимо даже бъде ударен атомен реактор, тогава ще сме непосредствено застрашени от резултатите на тази война " и в този случай НАТО ще би трябвало да реши дали това съставлява офанзива против територията на пакта.

Лидерът на консерваторите сподели, че допуска, че Европейският съюз и НАТО към този момент обмислят сходен сюжет. " Атаките и методът, по който се води тази война, получават форма, която ни кара да обмисляме това ", добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР