Лидерът на ГЕРБ с критика към друг министър на ПП-ДБ.

...
Лидерът на ГЕРБ с критика към друг министър на ПП-ДБ.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Когато Тагрев излиза пред медиите, трябва да е напълно подготвен

Лидерът на ГЕРБ с рецензия към различен министър на ПП-ДБ. В събота Борисов разгласи, че земеделският министър е слаб, а през днешния ден посъветва Тодор Тагрев да бъде квалифициран, когато излиза да приказва пред медиите по такива чувствителни тематики като случая с дрона с арсенал край Тюленово. 

„ Мисля, че Тагарев, когато излиза пред медии, при подобен случай, би трябвало да излезе изцяло подтотвен. Това е сензитивна тематика и не трябва да се спекулира ", съобщи Борисов.

Той разяснява, че военния министър би трябвало да се осведоми и да осветли от къде идва, дали е украински, съветски или българския

„ Когато излизат да приказват цялото държавно управление, да се приготвят “, посъветва ги той. Според него не е нужно министърът на защитата да подава оставка. „ Той се употребява с моите почетения, само че в такива случаи би трябвало да се работи и приказва отговорно “, разясни водачът на ГЕРБ.

Борисов беше безапелационен - поддръжката за кабинета не значи, че „ в случай че някъде не се оправят с работата или позволен неточност, ние единствено тъй като ги поддържаме, ще си мълчим “.

Той съобщи, че чака по-адекватни дейности от държавното управление към земеделския митинг.

„ В такива случаи квалификации и обиди в никакъв случай не са продуктивни – тъкмо противоположното. Предлагам да се седне на масата на договарянията - диалогично, да се видят техните претенции, това, което е допустимо, да се подкрепи секторът. Има обективни неща, има и такива, които могат да станат. Този диалог би трябвало да се организира. Колкото по-бързо всеки се прибере да си прави работата, толкоз по-добре за всички “, уточни водачът на ГЕРБ.

Встрани от тематиките на деня, Борисов разяснява и напускането на Народно събрание от Вежди Рашидов

„ Вежди Рашидов ми е другар. Велик ваятел направил доста. Направи неточност, мога единствено да скърбя, че не е в Народното събрание, само че решението е вярно “, съобщи пред в коридорите на Народно събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призна, че в други партии сходни неточности не се санкционират, само че за жалост в ГЕРБ не е по този начин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР