Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, ПР-ът му

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, ПР-ът му
Коментари Харесай

Борисов, Арнаудова и Горанов са в килиите на Седмо РПУ в Младост

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, ПР-ът му Севдалина Арнаудова и някогашният финансов министър Владислав Горанов са били преместени в Седмо районно ръководство, сочи неофициална информация. Както е известно, Главна дирекция " Национална полиция ", където нощес към 21 часа Борисов бе отведен, се намира на територията на Седмо РПУ-Младост и това е повода за преместването.

Днес би трябвало да стане ясно дали ще бъде удължено задържането им от прокурор или ще бъдат освободени, защото по Закона за Министерство на вътрешните работи задържането е в период от 24 часа. Срокът изтича тази вечер и в случай че материалите по случая не са докладвани на прокурор, който да вземе отношение, Борисов, Арнаудова и Горанов ще бъдат освободени.

От прокуратурата оповестиха, че към 9 часа тази заран към момента не разполагат с информация за осъществените в изискванията на необходимост дейности по следствията. От държавното обвиняване припомнят, че според българското законодателство, при осъществяване на дейности по следствие " по необходимост ", протоколите следва да бъдат показани пред прокурор за утвърждение.

" В случай, че това бъде осъществено, обществеността ще бъде осведомена ", твърдят от прокуратурата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР