Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че т.нар. некоалиция няма

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че т.нар. некоалиция няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В по-реална коалиция с ПП-ДБ няма как да сме. И ДПС е в нея

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че така наречен " некоалиция " няма по какъв начин да бъде " по-реална коалиция ", както и че Движение за права и свободи взе участие в нея. 
 
" Некоалицията просто към този момент стартира да става смешна за хората, тъй като не дава отговор на истината, тъй като ние в по-реална коалиция няма по какъв начин да бъдем. (...) В тази коалиция на процедура е и Движение за права и свободи ", сподели Борисов пред публицисти в Народното събрание тази заран той. 
 
Учудвам се, че и министър председателят, и министърът не престават да не се срещат със зърнопроизводителите, да не го вземат решение въпроса и той да ескалира, разяснява водачът на ГЕРБ.
 
" Иначе София е привикнала, с месеци стоеше затворен Орлов мост. Не е толкоз ужасно, просто сегашните ни некоалиционни сътрудници не са привикнали с това ", разяснява той.
 
Всичко се взема решение с разговор, в полза на хората, на сектора, на секторите, на промишлеността, уточни Борисов. Все още не съм чул икономическия министър, комерсиалните аташета какво вършат, това е голям уред, който седи и чака Народното събрание да вземе решение, разяснява той.
 
Лидерът на ГЕРБ направи нетрадиционно предложение - защото " шегите с майбасите " тревожели зърнарите, да се ревизира кой какви коли има в другите браншове.
 
Борисов за следващ път отхвърли да каже кой ще е кандидат-кметът на ГЕРБ за София. По думите му има по-важно неща за него сега. Само сподели, че Росен Желязков няма да бъде кандидат-кмет. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР