Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че подалият оставка главен

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че подалият оставка главен
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако Петков и Пеевски направят правителство, ще бъдем много добра опозиция

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев постоянно е имал неговата поддръжка.

Акцията на ДАНС в Агенция " Митници " Борисов разяснява по този начин:

" От три години дори и прочут нямам в митниците, с цел да запитвам. Всичко беше изчегъртано и съгласно мен клановете сега, които са там, се бият. От това, което в последните над две седмици всеобщо се сменяха хора - или са били подплашени от това, което са правили години наред, или в реалност може извън да са им споделили, че има контрабанда ".

Борисов още веднъж посочи, че ГЕРБ-СДС няма да направи държавно управление единствето с Движение за права и свободи и отхвърли да разяснява думите на премиера в оставка Николай Денков, че Делян Пеевски е " най-голямото зло, което сега се случва на България ".

" Не давам оценка на казаното от Денков, само че помня, когато пристигнаха миньорите от Мариците да ги бият тука в Народното събрание, че той се сгуши зад Пеевски. Това го помня до ден сегашен. Помня доста, доста срещи, в които изобщо не се разглеждаше такова зло. Ако Петков и Пеевски решат да създадат държавно управление, тъй като аз единствено с Движение за права и свободи няма да направя държавно управление, ще бъдем една доста добра съпротива ", съобщи той.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР