Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че е готов на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че е готов на
Коментари Харесай

Борисов: ПП искат да преговарят с мен за правителство? С най-голямо удоволствие ще отида

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че е подготвен на лидерски спор за съставяне  на държавно управление. Отговорът му идва на фона на изявленията на Кирил Петков, че от партията желаят Борисов да пристигна на договарянията сред партиите, при представянето на 16-те точки от тяхна страна.
Прочетете още
„ Искат да договарят с мен? Ще се върна с  най-голямо наслаждение и ще приказвам с тях, няма нищо ужасно.Но аз желаех да се създадат контактни групи, да има специалисти да приказват по политики. Ние имам 139 страници с разбор за излизане на България от рецесиите, те размахват няколко страници с 16 точки ”, съобщи Борисов, който е събрал депутатите от ГЕРБ в централата.  Той отговори и  на изявлението, че най-важно било ГЕРБ да се откажат от пъпната шнур с гл. прокурор Иван Гешев.

„ Що за нелепост е това? Искат да търсят пъпната шнур на ГЕРБ? Да се върнат към позицията ни за Северна Македония, за въоръжаването на Украйна, макар че знаехме, че губим гласове, само че това е нашата пъпна шнур – Европа и Америка,ЕНП, най-големите европейски партии в Европа ”,  сподели Борисов.

Една частичка, по  начина, по който се  ръководи страната. Най-важната ГЕРБ да се откажат от пъпната шнур с Гешев, що  за нелепост? За С. Македония,  за Украйна и ще губим  гласоподаватели, само че това е пъпната шнур с Европа и Америка.

Очаквайте  детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР