Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че правителство не може

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че правителство не може
Коментари Харесай

Борисов: Няма да има правителство, докато Радев не бъде преизбран

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов счита, че държавно управление не може да бъде формирано, до момента в който Румен Радев не бъде избран отново за президент.

„ Май месец още предизвестих, че няма да има държавни управления, до момента в който диктаторът Радев не бъде избран отново. Какво болшинство повече им би трябвало от това, което имат сега. Едно е единствено вероятното, и то е, че президентските избори би трябвало да ги организира служебният вътрешен министър и служебното държавно управление на Румен Радев.

Тук са впрегнати социологическите организации, с цел да нагнетяват това отношение. Тези хора имат една единствена цел – Румен Радев с втори мандат. Те няма да се спрат пред нищо “, сподели Борисов по време на отчетно-изборното заседание на младежката организация на ГЕРБ.

По мотив плануваната актуализация на бюджета, водачът на ГЕРБ разяснява:

„ Уж актуализацията е поради пенсиите, сътрудници, бъдете виновни – всички, които поддържат този бюджет би трябвало да трансформират и налога, другояче не е почтено. Само след няколко, 5-6 месеца, парите ще свършат и няма да има за пенсионерите нищо. И за другите няма да има, несъмнено “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР