Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра днес цялата парламентарна група

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра днес цялата парламентарна група
Коментари Харесай

Държава на държавната измама: ГЕРБ с тежки думи за управляващите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра през днешния ден цялата парламентарна група на ГЕРБ в Хасково. 350 души се събраха в залата на театъра, където деятелите на ГЕРБ остро нападнаха ръководещата коалиция, съобщи " 24 часа ".

Изказвания направиха Костадин Ангелов, Делян Добрев, Десислава Атанасова, Томислав Дончев, а кулминационната точка бе речта на Борисов. Всички подлагаха на критика дейностите на държавното управление във връзка с Украйна, Северна Македония, бюджета, автомагистралите и неуместните по думите им арести.

" Освен че в живеем в страната на измяната, живеем в страната на държавната машинация от министър-председателя Кирил Петков ", с това изявление стартира и срещата на парламентарната група на ГЕРБ в Хасково.

" Спомняте ли си по какъв начин се нареждахме по време на пандемията и вие ръкопляскахте на българските лекари. Когато управлявахме ние, нашият водач ме извика в кабинета си, нашият водач Борисов ме извика и сподели, че би трябвало да дадем още пари на лекарите. Сега от първи април тези пари ги взеха ", сподели някогашният здравен министър Костадин Ангелов.

" Просто Киро и просто Асен освен лъжат страната, само че към този момент заплашват националната сигурност на България. Вчера въпросният краткотрайно изпълняващ длъжността министър председател си разреши да изложи на заплаха живота на български офицери като разгласи онлайн акция на българското разузнаване в Мариуопол за избавяне на нашите моряци. Киро, ти неотдавна си българин. Службите по тази причина са специфични и интервенциите им са специфични, с цел да не може някой аматьор като теб да излезе и да афишира техни дейности ", съобщи шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. Припомни, че не е имало подслушвания по време на ръководството на ГЕРБ.

Според Делян Добрев първият минус на ръководещите сега е, че хазната е празна. Кабинетът протяга ръка на " фискалния запас от 4,3 милиарда лева ", сподели Добрев и попита къде са отишли останалите пари.

" Понякога се случват парадокси. Като да вземем за пример водачът на най-голямата опозиционна партия да е в ареста. И различен по-голям парадокс е Кирил Петков да е министър-председател. Има партии, които в случай че спрат да ненавиждат някого, ще се разпаднат. Ние не сме такава партия. Те ще се срутен от личната си неотложност. Нашата задача е да останем дружно ", уточни Томислав Дончев.

Като безскрупулни и подли дефинира ръководещите Бойко Борисов. " Вчера Петков споделя по какъв начин министър-председател може да бъде тричан. А аз запитвам по какъв начин те приказваха по мой адрес. В Хасково сме и вие излъчихте Просто Наско. Да си пожелаем някой да влезе и да направи тест за опиати на министрите. Имат извънреден медиен комфорт. В Перник в една дискотека минали едни такива като нашите и попитали: " Това частен пердах ли е или може и ние да се включим ", пошегува се Бойко Борисов.

" Никога не съм имал къща отвън Банкя, нито кюлчета, нито пари. Но целият този комплект, финансиран от мутрите в България, се изправи против мене. Грабят ви. За моите съперници кой е най-големият ми грях? Пуснахме чисто нови далекопроводи и свързахме България с Румъния и Гърция. Сега, в случай че в едно сдружението имаш 2 милиарда лева и изтеглиш тях, те ще кажат, че това са някакви стотици милиони. Усещате ли по какъв начин ви грабят, по какъв начин не виждате? Не могат да ми простят, че не продадох тръбите. Една година ние не управляваме и все ние сме им отговорни, а татко им Румен Радев не е отговорен. Само в една сфера са по-добри - кражбата. И се държат като мутри. Оня ден от целия пост на Слави Трифонов изведоха, че не е време за избори. А той ги направи на саздърма. Народът си го харесва. Утре ще отиде да прави концерт, не желае да излезе от ръководството без чест ", сърдит разяснява някогашният министър председател.

Заради Кирил и Асен, че не пускат парите на Министерство на регионалното развитие, гинат хора по пътищата. " Тракия " е в безобразно положение. А " Марица " не е чистена една година. Защо приехме инхаус процедурата. Първо споделиха, че ще вършат по 4 автомагистрали на година. Един метър не са създали, 1 лъжица не са изсипали в този момент. Най-големият грях на Румен Радев е, че раздели народа. Всичко катастрофира сега и няма отърване. Радев да си носи отговорност за тези, които докара. Казвам го без никаква завист. Миналата година му оставихме цялостен фискален запас. Те ги взеха и в този момент какво вършат - Борисов даваше по 50 лева, аз давам 70 лева Лихвите и заемите се връщат. Ако аз бях министър председател и финансовият министър провали договорка - по какъв начин Асен Василев за следващ понеделник тегли заем, той щеше да си е отпътувал до вечерта. Той вика, че имало полицейщина 12 години. Тези от " Да, България " като виждат Как проектът за възобновяване е изработен за няколко компании. Урсула фон дер Лайен сподели за договорката с батериите. Защо? Защото " Файненшъл таймс " го написа. Сега викат, че Украйна им пречи, бяха единствено част от констатациите, които направи Борисов.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР