Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува Продължаваме промяната - Демократична

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува Продължаваме промяната - Демократична
Коментари Харесай

Борисов: Сглобката е толкова паянтова, не знам как ще се стигне до бюджет

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува " Продължаваме промяната - Демократична България " за техните обещания и попита какво са правели през последните години, в които бяха на власт:

" Сглобката е толкоз паянтова, че не знам по какъв начин ще се стигне до бюджет. Нашите депутати ще го гласоподават, единствено в случай че има ясно написано какви съответни планове ще се случват по градовете. Повече не можем да им имаме вяра на обещанията ", съобщи Борисов в Стара Загора, представен от БГНЕС.

Той акцентира, че " на процедура сега сглобка не съществува, в противен случай - те играят с нашите съперници против нас ".

И още: Още в сряда ще си проличи на първото съвещание. Това не е по наша виновност. Ако на втори тур създадат безпринципни сглобки, това ще унищожи огромната сглобка и ще си проличи още идната седмица. Те ни слагат ултиматуми, ние ще им отговорим с действителността, разяснява Борисов.

Той се надява ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България на всички места да бъдат рационални и да си спомнят, че са в сглобка, която от сряда би трябвало да стартира да работи. " Аз не виждам по какъв начин в сряда ще седнем да си приказваме. Тяхното отношение към нас е най-враждебно ", добави водачът на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР