Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри кой е най-големият му

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри кой е най-големият му
Коментари Харесай

Борисов с признание. Най-големият му страх

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри кой е най-големият му боязън.

Истински се опасявам за АЕЦ " Запорожие ". Всеки ден я дават. Има ли една пушка там, тя рано или късно ще гръмне. Всеки ден се включват и изключват реактори, това са доста комплицирани процеси. Това не са безвредни процеси, когато си играеш с тях. Някой бойкот или ракета... ", сподели Борисов, който е на посещаване в Ахелой и призна, че всеки ден следи обстановката със боязън.

По думите му по този начин ще се убие туризъм, земеделие и здравето на хората за десетилетия.

" Съжалявам, че няма да ме има на сесията на Организация на обединените нации, тъй като този въпрос е доста значим за дебатиране. Трябва интернационалните сили да отидат и да заградят АЕЦ " Запорожие " и да не позволяват нито руснаци, нито украинци там. Това е нуклеарна бомба, могат да ни съсипят ", счита водачът на ГЕРБ.

Борисов си спомни за манифестациите преди година на 24 май, когато всички сме поели радиация. " Затова и в Европа има толкоз заболели хора сега, не се чудете ", сподели той.

" Не желая да тревожа хората, само че един път към този момент се е случвало, би трябвало да се внимава ", предизвести Борисов.

" За страната ни би трябвало сега да се грижат хора, освен които имат копнеж, а и които могат и са го потвърдили ", акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР