Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките из страната.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките из страната.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Каспичан: "Промяната" ни донесе катастрофа - абсолютен рекорд от 1200 лв. на мегаватчас еленергия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките из страната. Днес той е в строящ се храм във Варненска и Великотърновска митрополия, където беше посрещнат от митрополит Йоан. В интервала 2013-2018 година, политическа партия ГЕРБ, е дарила 120 000 лева " Да не вършим сметка на Господ какъв брой сме дали ", сподели Борисов.

" Надявам се ноември да го осветим, само че от партиите единствено ГЕРБ ни е помогнала. Амбициозен план, който с ваше подпомагане напредва. Във времето на вашето държавно управление имахме половин милион отпуснати. ", означи Варненския и Великопреславски митрополит Йоан.

Благодаря, че не затворихте храмовете в пандемията, помагали сте на Църквата безусловно и в този момент, това, което се дава като средства и за Зограф, и за Богословския факултет. Надяваме се, че ще имаме опция да ви поканим за освещаването, събитие което се съпоставя с кръщението на индивида, добави той.

" Да помоля да загасим лампите, тъй като смяната през днешния ден донесе 1200 лева на мегават час ток ", съобщи някогашният министър председател.

" При неприятния модел " Борисов ", един мегаватчас, беше 80 лева, а в този момент е 1200 лева ", възмути се Борисов.
В храма се бяха събрали локални хора, които благодариха на Борисов за помощта, която той и партия ГЕРБ, оказват за построяването на Божия дом.

" Промяната " ни докара злополука. Днес ще е безспорен връх - 1200 лева за мегаватчас. Честито на всички българи за " Промяната ". Не се веселя, пострадвам. Това е безспорен колапс! На границата е чудовищна контрабанда. В Силистра по 250 тира минават без никакъв надзор. Същото е с бензина и нафтата. Всеки ден натрупат в офорните си сметки ", разяснява Борисов.

Единствената им цел е Рашков на КПКОНПИ, с цел да им прикрие далаверите. Но не знаят той какъв лицемерен човек е и най-после ще ги излови и тях, предизвести някогашният министър-председател.
За страдание няма оправяне. До края на годината ни трябват най-малко 5 милиарда дълг, с цел да вържат някакъв баланс. Газът оня ден се подвигна с още 20%. Цената за август ще я пуснат към 15 август с 60% по-скъп, съобщи водачът на ГЕРБ. Защо прекратиоха меморандума с Gemcorp - с цел да заметат следите. Милиарди долари корупция с Gemcorp. Видяха, че сме ги докопали за голямата им корупция и се пробват да прикрият следите, добави той. За нас държавно управление е идеалният вид, само че Политическа партия знаят, че това ще ги съсипе. Сега ще ги изиграят – ще изберат Рашков и ще отидат на избори. За ГЕРБ това е идеалният вид, за страната – фалит. Последния ден вадят народен представител, с цел да го сложат на стол за 160 млн. Ако една хилядна от това беше направил ГЕРБ, щяхте да ни разсипете, добави някогашният министър председател.

Година и половина не пускат " Хемус ", минахме и Рашков прати инспекция, с цел да ни глобят. Те си крадат от тока, бензина, медиаторите им превеждат пари, какво ги интересувате вие, какво ги интересува " Хемус "? Имат по 50 изявленията на месец при вас, аз към този момент се чудя кой е водещ. Те колкото повече приказват, толкоз по-голяма услуга ми вършат. За " Хемус " оптимизмът ми е нула ", продължи коментара си Бойко Борисов.

" Инфлацията е прикрит налог. Аз я държах на нула. През инфлацията все едно са ви вдигнали 23% налозите. Ами оръжието в Украйна, което се дава? Ние ГЕРБ внесохме проектозакон да даваме оръжие на Украйна законно. Те се крият. Това криене води до комисионни. Кого лъжем в този момент? Някой може ли да ми каже, че не изнасяме оръжие за Украйна ", възмути се той.

Нито за парапетите питате, нито за нищо. Олиото си е скъпо, хлябът си е безценен, слънчоглед и зърно контрабандно колкото желаете от Украйна. Това е ситуацията ", означи Борисов.

" Нали викаха, че сме неприятните и поради нас не са внесли 22 закона? Те ги няма, те не са ги внесли въобще, има публицисти в София, хванаха ги натясно. Спряхме по тяхна молба Каримански за началник на Българска народна банка, в този момент върви да им се подмазва. От мафиоти отново станаха готини момчета. Преди 10 дни " Промяната " споделяха, че Има Такъв Народ са мафия - значи в този момент договарят с мафията, акцентира Борисов.

И добави: " Те го приказват, аз единствено изтъквам. Но тази смяна българинът ще я усети най-добре на есен ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР