Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова всички партии в името

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова всички партии в името
Коментари Харесай

Борисов: Предлагам обединение на партиите в името на борбата срещу COVID-19

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани всички партии в името на идеята на имунизацията против ковид.

„ Да кажат какво желаят от нас. Каквото кажат ще създадем, а не да мрънкат от заран до вечер и да дават образец с Москва. Месеци наред давахме персонален образец с имунизацията. Говорихме за това. Виждам, че в този момент узряха за това и в този момент всички заговориха за ваксини. Хайде по тематиката имунизиране да се обединим “. Това съобщи Борисов на брифинг на ГЕРБ, обръщайки се към служебното държавно управление и президента Радев.

„ Обръщам се към тях: „ Кажете какво желаете да създадем “. Не желаеме политически дивиденти. Партията ще вземе решение. Ако би трябвало Балтов и Ангелков ще се върнат в лечебните заведения да лекуват “, добави по-късно водачът на ГЕРБ.

Въпреки апела за обединяване, обаче, Борисов насочи остри рецензии против ограниченията, взети от служебното държавно управление против разпространяването на ковид.

По думите му, в случай че управляваше ГЕРБ, над 70% от популацията са щели към този момент да бъдат имунизирани „ с положително, със зло, щяхме да сме избавили народа, младежта да е на учебно заведение и всички да си живеят живота “.

„ Ако през днешния ден се имунизират с първата доза, чак след 3 седмици е втората и тогава имунизацията ще даде резултат. Ако се вдигне имунизацията на 60 000 ще излезем продължително от рецесията. Сега проби се купуват до изборите. Ама страната и народа ще ги има и след изборите. Сега имаме над 70 000 карантинирани. С по 5000 карантинирани дневно, в случай че продължим по този начин, по време на изборите ще имаме над 100 000 карантинирани. Как ще гласоподават тези хора? Децата желаят да ги тестват, но родителите или учителите да не се имунизират “, уточни Борисов.

„ Вече и за локдаун заговориха, тъй като и в Москва е по този начин и е по-лесно. Тези опити със зелените документи, с тестванията, които ще вкарват за децата, хубаво ще похарчат едни пари, само че това се правеше по света от една година. Тогава всички бели страни, в това число Китай, Орбан в Унгария, минаха 70% имунизирани, като единствен метод да се излезе от рецесията “, сподели водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов разяснява и обвиняванията, които насочи в „ Лице в лице “ вътрешният министър Бойко Рашков, че ГЕРБ купуват гласове за идните избори на 14 ноември.

„ Това е избирателен пиар на Радев. Когато усети, че си отива, вади този човек. На предишните избори отново го извади “, сподели Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР