Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на посещение в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на посещение в
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Пловдив: Хората протестират днес, защото техните доходи не бяха защитени от партията на Василев и Петков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж е на посещаване в Пловдив - за повторно в границите на няколко дни. След като в неделя водачът на ГЕРБ инспектира строителството на Колежа, през днешния ден прави оглед на модернизацията на пречиствателната станция под тепетата.
 
Борисов поздрави жителите на Пловдив за придобивката на пречиствателната станция. От целия боклук 20 хиляди тона, се трансформира в метан станцията в сила, която задвижва пречиствателната станция за 450 хиляди души.
 
Това е голям план за 120 млн., съобщи Борисов и добави: " Зад нас е всичко, което сме свършили. Това са обстоятелствата. Като кажат, че нищо не е направено... То единствено пречиствателните станции да вземеш. В Марица към този момент ще се излива безусловно чиста вода. Затова сме пристигнали, с цел да забележим какво сме свършили. Това е в изгода за здравето на хората ".
 
Всички партии още на изборите са заявили какво могат и какво не могат да вършат. В такава обстановка като политическата рецесия единственото, което е нужно е разсъдък - да има държавно управление, да има парламент, сподели Борисов на въпрос за диалозите за кабинет.
 
Без нерви и без его, дадох през вчерашния ден формула. Ако след всички срещи на партиите, което е голям прогрес, се изготви документ, обезпечен от партиите, от министри, които не са политически лица, както е служебното държавно управление, с къс мандат, да мине зимата, и оттам-нататъка е ясно, че се отива на избори. Трябва ли в този момент или след месеци. Ако е в този момент, нищо повече няма да се направи, в случай че е след това, ще има повече разлика, сподели експремиерът.
 
Асен Василев направи доста бюджети и сутринта зам.-шефката на КТ " Подкрепа " сподели, че когато те са сложили въпроса за МРЗ и приходите, господин Василев им отказал, напомни той.
 
Ние освен подкрепихме бюджета на кабинета Петков, само че и съществени моменти бяха препоръчани от нас. Кое се промени за 1 месец, че бюджетът, който персонално Василев внесе, та да се приказва, че идва злополука. Финансов министър, на който бюджетът не устоя и месец, би трябвало ли да е във властта, попита реторично Борисов.
 
Сега предизборно желаят да си купят гласове. Това преди време беше заклеймявано като предизборно извършване на покупки. Искаме документ, подписан от водачите, че единствено, по което се отвори, ще се приема, сподели Борисов.
 
Хората стачкуват през днешния ден, тъй като техните приходи не бяха предпазени от партията на Василев и Петков, разяснява той днешните митинги на синдикатите.
 
С Добрев правихме една сметка - нямаше по-добра обществена политика от санирането, тъй като стотици дребни компании санираха блоковете, хиляди работни места. Близо 40-50% по-ниска сила и по-дълъг живот на панелните блокове. 1 млн.мегават часа на година сме икономисали от това - колкото един огромен реактор на Марица.Този звук страната го е продала и е спечелила в резултат на икономията от саниране. Кръгът се е затворил, а изгодата за жителите е голяма, отсече Борисов.
 
Очаква ни зимата на Асен Василев, сподели още той. Можем да подкрепим всичко в името на хората, само че не мога да обясня за какво поддържам виновниците за рецесията да вършат отново бели, съобщи водачът на ГЕРБ и още веднъж повтори, че, в случай че с разпише какво ще се прави, ще поддържат, само че, в случай че отново стартират да вършат пакости, няма да ги поддържат.
 
" Те не случиха на сътрудници, като не са с ГЕРБ, с Българска социалистическа партия, с кого са? Тогава ще създадат павителство с Движение за права и свободи и " Възраждане ". В такава обстановка - ексцентрично решение с документ, подписан от партиите и да се направи кабинет с къс интервал, който ще извършва единствено това, което е подписано ", сподели още Борисов.
 

 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР