Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на премиера Кирил Петков

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

Борисов отговори на Петков: Много пъти съм се снимал в Испания, нямам къща в Барселона


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на премиера Кирил Петков по отношение на испанското следствие за „ Барселонагейт “ и информацията, че негови фотоси участват в отчет, предаден на Министерство на вътрешните работи. Той дефинира тези данни като следващ опит да бъде дискредитиран.

„ Гледах министър-председателя Петков, който разяснява въпросния отчет, тъй като е неразбираем методът, по който избрани медии го получават и какви клюки има в него, само че той сподели, че единственото общо с моето име е, че ме има на фотоси. Аз съм се снимал доста пъти в Испания “, разяснява Борисов.

По думите му последните дни министър председателят е приказвал „ нелицеприятни “ неща за ръководството на държавното управление, тъй като са засекретили енергийната парламентарна комисия, а в бранша са източени милиони.

„ Ако беше транспарантно и ясно –нямаше да ги скрият, всичко щеше да е чисто. Едно време са казвали: „ Като няма самун, дайте им зрелища “. Сега желаят да ме забъркат в някакъв скандал – нито съм имал къща в Барселона, нито парцели, нито ще имам. Живея в Банкя, там, където съм се родил, там, където влачеха ковчези “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Снимка: Ладислав Цветков


Според него се вършат внушения: „ Дори не ми дават опция да си наема юрист и да се пазя. Какво да направя, че са ме поставили на фотография с някакъв футболист. Ако имат подобен отчет да го разсекретяват, да го ревизират и да потвърждават или да се извиняват “.

Борисов още веднъж посочи високата инфлация и високите цени на тока, рецензия беше отправена и към ръководството на Коронавирус рецесията.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР