Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да даде ДНК проба

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да даде ДНК проба
Коментари Харесай

Борисов за отказа си да даде ДНК: Гешев тръгна да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да даде ДНК проба по случая Барселонагейт. Имунитет също няма да бъде даден, сподели Борисов, който упрекна някогашния основен прокурор Иван Гешев, който съгласно думите му, прави нова политическа партия, съобщи БНР.

„ Айде да вземем на всички деца от София ДНК, това ли ме питате. И на вашите да взимаме. Искате ли? Я престанете! В последните две-три седмици, за следващ път, някой, който желае да прави политическа партия, стартира да се занимава с Бойко Борисов, даже нарушавайки и служебните си задължения. Иван Гешев, той не закачи нито един път Движение за права и свободи, а на мен и на Кирил Петков ни желае имунитета. Нито Корнелия Нинова, нито никой. За да покаже в коя част на политическата сцена ще застане! Колко каузи седят на трупчета, какъв брой сигнали се дадоха, какъв брой производства и имунитети се желаеха.

Аз години наред не съм имал имунитет. И, когато един човек реши да си прави политическа партия, и отново на моя тил - по този начин бяха и Бареков, по този начин беше и Яне Янев, по този начин бяха и Българска социалистическа партия. Видно е, явно е, че Гешев потегли на прави партия, нападайки мене и Кирил Петков, с цел да ги дискридитира тези имена, тъй като му пречат на политическия план ".

" Той желае да ни притегли вниманието, тъй като е нищожен и още веднъж този Зайко-Байко, който е ужасно рисков вълк, той всява подобен боязън, че просто се разтреперваме, като направи партия като Гешев, се яви на избори, и на изборите ще го последват същата орис, която я последваха всички други партии “.

Борисов отхвърли да е кадрувал в правосъдната система и да има нещо общо с Борислав Сарафов:

" Нито съм избирал Борислав Сарафов, нито съм го виждал, само че съм го чувал - последният път, мисля, че беше по Костинброд, когато ме разпитваха - нито съм взел участие в свалянето на Гешев. Не познавам никой от прокурорската квота; Нито в избора на Сарафов, нито на неговата заместничка, която услужливо вие не споменавате. Тя беше до през вчерашния ден, дето се вика, зам.-министър на правораздаването и е зам.-главен прокурор. Аз нея не я познавам ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР