Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя президентът да свика КСНС

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя президентът да свика КСНС
Коментари Харесай

Бойко Борисов иска президентът да свика КСНС заради войната срещу Израел

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя президентът да свика КСНС поради войната против Израел. След края на изключителния председателски съвет в Народното събрание Борисов прикани за зоркост.

" Службите, Министерство на вътрешните работи би трябвало да имат изключителна зоркост. Ние имаме доста общности тук, които се ненавиждат, имаме и атентат в Сарафово. Още по-внимателни и бдителни би трябвало да бъдем. И още по-внимателни в изрече, дейностите и несъмнено - твърди и безапелационни против тези, които сеят гнет ", разяснява той.

Борисов подлага на критика премиера Николай Денков, че се е отзовал на срещата, свикана през вчерашния ден от президента, при изискване че на нея не са били поканени водачите на парламентарно показаните обединения. 

" Денков, в случай че е имал предпочитание да отидат партийни водачи, щеше да желае Консултативен съвет и да отиде с партийни водачи. От него зависи дали да взе участие или не. Там принудително не карат ", добави водачът на ГЕРБ.

Според Борисов, когато президентът приказва за отбранителни дефицити, би трябвало да отговори какви ограничения за рационализация на армията са взели служебните държавни управления. 

Той беше безапелационен, че ГЕРБ-СДС ще поддържат държавното управление на вота на съмнение. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР