Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изказа съмнения, че ПП ще

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изказа съмнения, че ПП ще
Коментари Харесай

Борисов към младежите на ГЕРБ: В сравнение с вас Петков и Василев са дърти вампири. Имаме могъщ враг, който открадна огромно количество пари в полза на Русия


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрече подозрения, че Политическа партия ще съумеят да излязат на второ място на изборите. Той представи 80 младежи и нови лица на избираеми места в листите.

„ В тези мракобесни времена, когато комунистическите сатрапи ни плашеха, вие удържахте дружно с нас. Понеже е доста съвременно да се приказва за правосъдна промяна, ние сме дали, само че не чух нашите политически съперници да кажат е ли е тая правосъдна промяна по рашковски, която не признава правосъдните решения. За нас е промяна, когато индивидът не дефинира нищо, който и да седи от горната страна, да няма значение. Върху това ще се борим да се случи в идващия парламент. Рамката, която ГЕРБ ще търси, е самостоятелна правосъдна система. Видяхте, че не е доста ужасно. Викаха ни по полицията, преследваха ни ревизираха ни и си отпътуваха. “

„ Вие бяхте припознати като главен зложелател на много по-възрастни от вас като Кирил Петков и Асен Василев, само че съпоставяне с вас те са едни „ дърти вампири ”, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че управническата власт в ГЕРБ я е основал, с цел да пребъде и след него. Той съобщи, че на следващия ден ще бъде показана програмата на партията за отбрана на бизнеса, който е бил погубен.

„ Искам да ви видя по-отговорни “, обърна се към младежите Бойко Борисов и добави, че на всички места има млади водачи. Имаме всесилен зложелател, откраднаха голямо количество пари в интерес на Руската федерация ”, съобщи Борисов.

По думите му социолозите дават преднина на ГЕРБ, само че е доста значимо дали Радев ще организира почтени избори.

„ Налага се безотговорна теза, че няма да има държавно управление. Първата партия не е в изолираност, както и втората ”, съобщи Борисов.

„ Аз не знам дали Политическа партия ще са втори. Възходът на „ Възраждане “ е сериозен и мисля, че ще ги победят. Но глас национален, глас Божий ”, добави водачът на ГЕРБ.

Той бе безапелационен, че формула ГЕРБ и Движение за права и свободи не съществува.

„ Има доста формули, дано да забележим резултатите. Как мога да кажа, че ще се коалираме с някой, в случай че не съм приказвал с никого. Към днешна дата сме се коалирали единствено с „ Да, България “ и мисля, че беше сполучливо. Нека народът се произнесе “, сподели още той.

ГЕРБ разкрива новите лица в листите си

Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев съобщи, че страната ни е пропита от безпорядък и безвремие. Той прикани младежите да оставят своя отпечатък за разцвет на България.

Той се обърна към тях с думите, че в случай че те на следващия ден станат депутати, то това няма да е привилегия, а голяма отговорност.

„ Бойко Рашков сипеше обвинявания в корупция, само че до де-днешен няма нито едно доказателство. След това се появиха Петков и Василев, които обявиха, че ще строят по една автомагистрала за година, само че какво стана? Много хора повярваха на тази измама. Да, мандатът им свърши прибързано, само че те даже не започнаха нито един план. Бившият транспортен министър Събев си разреши да обещае съответни неща за Русе – автомагистрала до Велико Търново, летище, ферибот за Гюргево и трети мост на Дунав “, само че не извърши нито едно “, сподели Георги Кръстев от Русе.

Десислава Трифонова изрече благодарности на Бойко Борисов за доверието, което й гласоподава.

„ Последната година и половина сме очевидци на скандални назначения на фамилии и на гаджета. Бяхме очевидци на рецесии, които държавното управление единствено генерира, бяхме свидели и на корупция. Никой не си беше позволял да остави енергетиката на една офшорна компания. Цяла група от офшорки взе нашата енергетика, с помощта на нашите старания успяхме да създадем комисия в Народно събрание, която докара до прекратяването на този меморандум ”, съобщи Трифонова.

Тя бе безапелационна, че плащаме по-скъп газ с 30 % поради медиаторите, с които са работили Кирил Петков и Асен Василев.

„ Не ги слушайте, че това е привнесена инфлация. Това не е правилно. Ние обедняваме с бързи темпове ”, добави тя./Tribune.bg
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР