Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е във врачанското село Лиляче.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е във врачанското село Лиляче.
Коментари Харесай

Борисов: Няма да подкрепим никакво правителство! Избори, веднага! И таван на цените на горивата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е във врачанското село Лиляче. В неделя на втория тур на частичните локални избори за кмет на селото, претендентът на ГЕРБ – 25-годишната Вероника Цанова, завоюва безапелационно с 289 гласа, до момента в който съперникът й Цветослав Цветков от Българска социалистическа партия получи поддръжката на 183.

ГЕРБ завоюва в 6 от общо 9 обитаеми места, в които се приведоха избори в две следващи недели.

„Трябва да се успокоим, благодаря за поддръжката, Вероника ми сподели, че сте я подкрепили. Това би трябвало да вършиме младежите – да има мир. Изборите са един ден. По-добрият побеждава и работите дружно “, сподели Борисов при срещата си с хората от селото. С него беседва човек от Българска социалистическа партия, който съобщи, че е подготвен да си хвърли партийната брошура и да стане член на ГЕРБ.

„Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори. Пътят за Мездра щеше да е подготвен. И като имате пътя, Враца щеше да е квартал на София. Спряха ме хора за фотография, строители, споделиха: Връщай се, ситуацията е ужасно “, продължи той.

„Пътят за Слънчев бряг е подготвен, безусловно подготвен, би трябвало да му сложат единствено маркировката, минах го пешком, щото Рашков предишният път ни търсеше да ни глобява“, показа някогашният министър председател.

„Какво му е на модела Борисов?“, учуди се той на думите на Корнелия Нинова, която оня ден отново заприказва за модела Борисов.

„Оня ден кметът на Перник ми пуска какво е споделил за водопроводите в Перник, Ярлово, селата там. 137 млн. отидоха в Перник, червен кмет. И оня ден, той като ми го пуска, една стотинка не са му дали в този момент. По малките екрани стартират от събота – праймтайм, извънредно, той приказва едни и същи нелепости. Три дни извънредно споделят нищо! Младежите на Българска социалистическа партия поддържат претендента на ГЕРБ и той печели през вчерашния ден, тъй като те желаят развиване. Година и половина – застой. Тука Ботевград-Мездра, горе до Видин, на лотове, щеше да е подготвен. Планът за възобновяване, най-рано краят на годината. А той към този момент е включен в бюджета. Ами в случай че не дойдат? Благодаря още един път на това момче“, добави Борисов.

„Не, че не можем математически да създадем държавно управление. Те имитираха, че вършат държавно управление. Ако създадат държавно управление, газа с 32% по-скъп, само че го нямаме. Те желаят всичко това да го трансферират на Радев и на идващото държавното управление. Днес приказвах с Делян, да сложим таван от 2,70 лева, както е в Унгария. Каква е тая мярка? Направили са си спекулация с бензиностанциите. Надявам се, че политическите партии, които не лапат от далаверата с нафтата и бензина, ще ни поддържат, ето ви икономисан за всички хора 1 лева.“, предложи Бойко Борисов.

„Няма да поддържаме никакво държавно управление “, отсече Борисов.

„Ексклузивно… такова знамение не е било 30 години! Какво извънредно споделя?“, изрази още един път учудването си Борисов от непрекъстаното канене на Кирил Петков по две от националните медии.

„Ние сме „за“ смесената система. Мен не ме е боязън от машините, а в това, че вършат спекулация. И когато всичко е в ръцете на Рашков и Асен Василев, кодовете са в тях, флашките са в тях, по тази причина желаеме и да има и хартиени бюлетини“, разяснява той.

„Страната върви към злополука. Страната катастрофира. И всичките извънредни излъчвания, които споделят, че газа нараства с 32%, само че го няма. Цената на тока – злополука, цената на тока – злополука. Колкото повече приказват, толкоз повече хората ги схващат, че не стават. Страната е аварирала тежко и съгласно мен няма оправяне. Напротив – с всичко това, което сътвориха, в случай че нямаме свързан, мощен народ, заловен за работа, с цел да се вдигне Брутният вътрешен продукт и да платим пенсии и заплати, банкрутът ни е обезпечен. Демократична България желаят да седнат с мафията, а не им било времето с ГЕРБ. Слави може да събере 100 000 души млади мафоти където и когато изиска, и на Орлов мост може“, продължи с коментара си той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР