Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бил бесен заради вчерашния грозен

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бил бесен заради вчерашния грозен
Коментари Харесай

Борисов дърпа уши, депутат се извинява

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бил гневен поради вчерашния противен скандал в Народното събрание сред някогашния зам.-министър на енергетиката Жечо Станков и водача на Политическа партия Кирил Петков, някогашен министър председател. Двамата стигнаха съвсем до зрелищен пердах в коридорите.  А в разногласието за поддръжка се намесиха и някогашният енергиен министър Теменужка Петкова, и някогашният финансов министър Асен Василев

Повод бяха поредните брифинги на двете партии във връзка въглищните централи и размяната на взаимни обвинявания. Станков твърдеше, че в Плана за възобновяване написа, че България ще закрива 83% от мощностите си, което ще докара до 100 000 безработни. Не е правилно, в Плана няма подобен ангажимент, отговори на конференция Петков.
-->
Двамата си дърпаха листовете и микрофоните пред публицистите.

Борисов събрал групата и мощно се предиздвикал на депутатите като на дребни деца. Лидерът ни Борисов не бе удовлетворен и е прав, призна Жечо Станков в изявление за бТВ през днешния ден. И неведнъж се извини.

Извинявам се на българските гласоподаватели, които видяха това, те не са ни пратили за такива неща в Народно събрание, оправдавам се и на сътрудниците, сподели Станков.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР