Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов потвърди истинността на писмото разпратено

...
Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов потвърди истинността на писмото разпратено
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Писмото на ДСБ е истинско, името на Нинова за председателския пост беше обсъждано

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов удостовери истинността на писмото разпратено до управлението на партията и членове, в което се споделя, че е взето решение Корнелия Нинова да е ръководител на Народното събрание и да се вкара ротация за този пост.

„ Да, писмото на Демократична България е фактически, не виждам нищо скандално в него, то е изпратено до всички наши деятели ", удостовери той във връзка информацията, и стана обект на мнения дни наред, а някои водачи даже оповестиха, че не е имало сходно нещо.

Атанасов удостовери, че концепцията лидерката в оставка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да е началник на Народното събрание е била обсъждана.  

„ Имаме политическо решение за това да подкрепим и да участваме в болшинство ", заявява той. И също удостовери, че ще се вземат решение недоизчистените въпроси в договарянията.

Самият Атанасов пък още веднъж бе определен за зам.-председател. Той съобщи още, че не приема ротационния принцип за промяна на председателския пост на Народно събрание и призна, че това е било обсъждано в бъдещата коалиция.

„ Аз не одобрявам този модел. Според мен първата политическа мощ би трябвало да предложи собствен ръководител ", разяснява Атанасов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР