Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ си тръгна по-рано от срещата

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ си тръгна по-рано от срещата
Коментари Харесай

Карадайъ си тръгна от срещата при президента. Вместо коронавирус и мигранти, обсъждали актуализация на бюджета |

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ си потегли по-рано от срещата на Консултативния съвет за национална сигурност при президента. Причината - не се водят диалози по оповестените две тематики - ковид и бежанската вълна.

Карадайъ разяснява още, че вместо тези две предпочитани тематики за страната, в президентството се водят диалози за актуализацията на бюджета.

Темата за актуализацията на бюджета обаче бе оповестена преди дни от самия Румен Радев, който бе безапелационен, че това е най-важният въпрос. 

" По създание се преглежда възможната актуализация на проектобюджет, импортирана от служебния кабинет в Народно събрание ", съобщи Карадайъ и разяснява, че " това не е мястото ", на което да се разисква този въпрос.

Според него актуализация на бюджета не е нужна в този момент, както и че това е продължение на " модела ГЕРБ ", който Карадайъ разказа като " празен чек за разпределяне от джипката ". 

" Явно сега има нова джипка. Досега Борисов беше в джипката, в този момент въпросът е кой е в новата джипка ", разяснява той.

От думите му стана ясно, че Движение за права и свободи няма да поддържа актуализация на бюджета в пленарната зала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР