Лидерът на депутатите от Има такъв народ Тошко Йорданов напълно

...
Лидерът на депутатите от Има такъв народ Тошко Йорданов напълно
Коментари Харесай

Тошко Йорданов изгуби контрол в Twitter - опонентите са джендъри и накичени с рози

Лидерът на депутатите от " ИТН " Тошко Йорданов изцяло изгуби котрол в Twitter. Той раздава обидни квалификации към политическите си съперници и им се подиграва с много свободен език, прекомерно несъответствуващ за обществена политическа фигура.

" Такааа. Сега, в случай че с третия мандат Демократична България, изправи се, влез-излез, Движение за права и свободи и ГЕРБ (с гласоподаване или излизане) създадат кабинет може да им кажа, че са долни политически “джендъри ”, като употребя разговорната дума на “джендъри ”? Ако го създадат. "

Шегобиец с пародиен профил Ivan Ge$hev - @IvanGe6evPG му дава отговор: " Тоше, това " изправи се там нещо си, тинтири-минтири " и нощес в изявлението ти се получи доста доброволно. И четирите пъти. Па оня борд къде го беше довел, като пусна лафа " Къде? Капитал? " напряко се разхълцах от комизъм, ирония и веселба. "

На това Йорданов, явно неразбрал иронията, дава отговор: " Радвам се за теб, другарю Гешев. Иди и шибни по една целувка на ДеБе-тата и МаяМа, че ти избавиха дупето разтуряйки Народно събрание. "

Не е пощаден и Радан Кънев, който през вчерашния ден съобщи, че в случай че Демократична България не поддържа Има Такъв Народ, няма да се усеща предаден, а показан.

Ето отговора на Тошко Йорданов:
 Тошко Йорданов: Жестовете от Има Такъв Народ завършиха Тошко Йорданов: Жестовете от Има Такъв Народ завършиха
Другите партии няма да получат поддръжка от нас. С такава закана стартира изявлението си депутатът и заместник-председателят на ПГ на Има Такъв Народ Т...

" Хахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахаха…

Радан с рози закичи,

Че е на@@@@ н да не проличава ".

Бившият сценарист и натстоящ политик от първата политическа мощ си е сменил и профилната фотография, като е употребявал кадър с Мая Манолова, носеща червен потник с надпис " Шанс за Орешарски ".

 
 Вижте новата визия на Тошко Йорданов, стана като Слави Вижте новата визия на Тошко Йорданов, стана като Слави
Заместник-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов изненада публицистите с нова прическа. Вторият в партията на Слави Трифоно...

 

 

 

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР